Noul bilanț al bolnavilor de COVID-19 din România: 762 de persoane infectate. Sunt 186 cazuri noi confirmate

În ultimele 24 de ore, 186 de cazuri noi au fost confirmate în România. Bilanțul a urcat la 762 de persoane infectate cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Noul bilanț al bolnavilor ade COVID-19 din România: 762
Noul bilanț al bolnavilor ade COVID-19 din România: 762


In articol:

Marți, 24 martie, a fost anunțat noul bilanț al persoanelor infectate cu coronavirus pe teritoriul României. Un număr de 186 noi cazuri au fost confirmate, iar bilanțul a urcat la 762. Până în acest moment, opt decese au fost înregistrate. 

Buletinul informativ:

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 226 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 4 persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Totodată, începând de aseară, de la ora 22.00, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru motive referitoare la deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale, deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie și deplasări scurte, în apropierea locuinței/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a oamenilor și nevoile animalelor de companie/domestice.

Citeste si: Coronavirus. Medicamentele care ar agrava simptomele la pacientii cu COVID-19

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, își închide pagina de facebook: „Nu vreau să fiu cum sunt Vulpița cu Viorel”

Citeste si: Ce se întâmplă cu familia Alexandrei Măceșanu în această perioadă! Mesajul dur al lui Alexandru Cumpănașu

Reiterăm faptul că, începând din data de 23 martie a.c., în intervalul orar 22.00 – 06.00, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional sau personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la solicitarea autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverință eliberată de angajator sau o declarație pe proprie răspundere și actul de identitate, după caz. Declarația pe propria răspundere poate fi completată și olograf.

Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).
Până astăzi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 4 ani și 85 de ani

La ATI, în acest moment, sunt internați 16 pacienți, din care 6 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.515 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 12.624 de teste, din care 461 în unități medicale private.

Urmatorul articol
Citește și:

Greselile pe care le comiti cand gatesti piept de pui. 6 greseli frecvente

Ce trebuie să știi despre COVID-19. Asta nu se știa! Cum se transmite

Un doctor din China i-a îndeplinit ultima dorință pacientului său bolnav de COVID-19. Este incredibil ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un preot român din Torino și soția gravidă, infectați cu coronavirus: "Rugaţi-vă! Preoteasa se simte foarte rău"

Nicolae și-a ucis în bătaie iubita! Florentina s-a stins din viață, iar ucigașul a ajuns la un spital de psihiatrie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies