"Nu doresc nimănui!" Văduva lui Benone Sinulescu, confesiuni dureroase la două luni de la moartea artistului: "Un om rămas singur pe lume"

Soția regretatului interpret de muzică populară se luptă din greu să trăiască cu lipsa acestuia.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Au trecut două luni de la moartea lui Benone Sinulescu și tot atâtea de când soția acestuia încearcă să facă față singurătății. Elena Sinulescu a dezvăluit că nimic nu mai are sens fără regretatul artist și totul devine din ce în ce mai greu, atunci când amintirile năvălesc asupra ei.

Citeste si: Saveta Bogdan, ultimele amintiri pe care le are cu Petrică Mîțu Stoian și Benone Sinulescu: „Mie îmi pare foarte rău!”

Soția lui Benone Sinulescu: "E foarte greu fără Benone al meu"

Elena Sinulescu trece prin momente cumplite de când soțul ei a decedat. Femeia spune că acum orice obiect din casă îi amintește de marele artist, lucru care îi adâncește și mai mult durerea provocată de lipsa acestuia: "E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face, însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni, de când am rămas singură.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: De ce nu i-a mai răspuns Irina Loghin la telefon lui Benone Sinulescu? Au cântat zeci de ani împreună dar artista n-a mai vrut să audă de el! Dezvăluiri exclusive

Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire.

Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă, îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!", a povestit Elena Sinulescu, pentru impact.ro.

Soția lui Benone Sinulescu nu-și poate reveni după moartea artistului

Benone Sinulescu și soția lui

[Sursa foto: Facebook]

"Îl simt lângă mine chiar și acum"

Soția lui Benone Sinulescu nu crede că va putea trece niciodată peste moartea cântărețului de muzică populară.

Ea simte că solistul o veghează din ceruri și îi este alături la orice pas: "Sunt încă foarte, foarte multe amintiri. Poate, cine știe, mai încolo. Dar mi-e greu să vă spun ceva, fiindcă îl simt lângă mine chiar și acum!", a mai spus Elena Sinulescu, pentru sursa citată.

S-au împlinit două luni de la moartea lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semnificația uluitoare pe care o are prenumele "Benone". Povestea din spatele numelui de botez al unuia dintre cei mai iubiți interpreți ai României

Sofia Vicoveanca, ultimul mesaj pentru Benone Sinulescu, în ziua înmormântării acestuia: ”Te rog să mă ierți. Dumnezeu să-ți dea un somn lin”

Moartea lui Benone, profitabilă pentru românii care au albumele de colecție ale artistului! Cu cât a ajuns să se vândă un vinil al celebrului interpret?

8 zodii se vor concentra asupra propriilor dorințe

România SE PREGĂTEȘTE DE RĂZBOI! Anunțul momentului venit din Parlament. S-a votat

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Când se termină războiul. Omul lui Putin s-a scăpat și a spus

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies