Nu e glumă! Leo de la Strehaia ajunge la judecata țigănească, acuzat că a alungat-o de acasă pe Anca! Vărul lui Emi Pian: ”Nașule, o să plătești mulți bani. E prea mare rușinea”

Leo de la Strehaia ar putea fi obligat să plătească o sumă uriașă familiei Ancăi, dacă se va ajunge la judecata țigănească.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Probleme mari pentru Leo de la Strehaia, care ar putea fi supus unei judecăți țigănești după ce a fost acuzat că a alungat-o de acasă pe A nca, femeia lângă care a stat 30 de ani și că a acuzat-o că i-a fost infidelă.

George Pian: ”Țiganii s-au sesizat și trebuie să venim să stăm de judecată!”

George Pian, vărul lui Emi Pian, spune că staborul (judecata țigănească) este inevitabil. El susține că a primit telefoane de la mai mulți membrii ai comunității rrome care i-au transmis că se pregătesc să meargă la Strehaia pentru a convoca judecata.

george pian, leo de la strehaia
George Pian e finul lui Leo de la Strehaia

”Din păcate, discuțiile și problemele din familia nașului meu se repetă și se pare că nu se mai opresc... Din păcate, țiganii s-au sesizat și trebuie să venim la Strehaia să stăm de judecată.

Noi suntem țigani și asta este legea noastră, a țiganilor, să ne supunem judecății țigănești. Să vedem cum o să facem, nașule, pentru că ceea ce se întâmplă nu este ok, nici din stânga, nici din dreapta, dacă vrei să mă înțelegi... Deja s-au supărat țiganii, nu e posibil, e o rușine ceea ce se întâmplă... e rușine la noi, tu știi destul de bine că nu se procedează așa.
Nu știu cum o să faci, cât o să plătești, dar o să plătești foarte mulți bani. E deja prea mare rușinea, frate...”,
a spus George Pian pe vlogul său.

Fiul lui Leo: ”O să vedem ce decizii s-au luat”

Alin, fiul lui Leo și al Ancăi de la Strehaia pare să fi luat în serios declarațiile lui George Pian și spune că va veni împreună că mama lui la Strehaia, în cazul în care aceasta este convocată.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

”Am auzit ce a zis George Pian... cu staborul, nu știm, să vedem ce decizii vor lua ei, nu m-am uitat, o să ne uităm și noi să vedem ce a spus”, a spus Alin.

Leo de la Strehaia: ”Anca este de vină”

Informația a fost comentată și de Leo de la Strehaia, care e de părere că Anca este cea care trebuie să plătească, pentru că e vinovată ”că nu și-a ținut bărbatul acasă”.

”Dacă am făcut noi de rușine țigănia, ar trebui s-o tragă la răspundere pe Anca. Ea este vinovată de tot ceea ce se întâmplă. Dacă nu ești bine acasă, normal că vrei să cauți pe alta. Dacă ea nu a putut să țină bărbatul acasă, a plecat după alta. Ea este de vină, credeți-mă”, a spus Leo de la Strehaia într-o postare pe Youtube.

anca de la strehaia
Anca este iubită de comunitate

Olga, sora lui Leo, i-a ținut acestuia isonul: ”Anca ne-a făcut de rușine, n-am făcut noi țigănia de rușine”, a spus și Olga.

Citeste si: Leo de la Strehaia a împrumutat bani de la mai multe clanuri interlope din București! Mama lui Leo: ”A luat datorii de la toți mafioții”

Citeste si: Cum arată palatul din care Leo de la Strehaia a alungat-o pe soția lui, Anca! Deja l-a scos la vânzare și cere o avere pe el

Despăgubiri de sute de mii de euro pentru cel care se face vinovat de destrămarea familiei

Leo de la strehaia, Dana criminala
Dana Criminala, alături de Leo de la Strehaia

Deși pare o glumă, lucrurile par să fie cât se poate de serioase. Leo de la Strehaia i-ar fi invitat, în urmă cu câteva zile, la masă pe cei mai importanți reprezentanți ai comunității locale din Strehaia. El a încercat să-i convingă pe aceștia că Anca este vinovată de faptul că familia ”s-a destrămat” pentru că ”a plecat la București să-și pună buze, în loc să aibă grijă de familie”. Momentan, la Strehaia, părerile sunt împărțite. Totuși, lui Leo i s-a explicat că în cazul în care va fi găsit vinovat, va trebui să plătească bani grei familiei Ancăi de la Strehaia. Anca și Leo s-au căsătorit doar după legea țigănească, în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe când erau doar copii. Conform tradiției, familia Ancăi a plătit zestrea în aur familiei lui Leo, iar în cazul unei despărțiri, acesta va trebui înapoiat. ”Despăgubirile” ar putea ajunge la sute de mii de euro. Totuși, cei doi nu au fost niciodată căsătoriți cu acte, ceea ce i-a permis lui Leo de la Strehaia să se însoare cu o altă femeie, celebra Dana Criminala, mama fostei lui iubite, Renata Gheorghe.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Leo de la Strehaia vrea s-o arunce în stradă pe Anca! Prințul țiganilor o dă în judecată pe femeia care i-a crescut copiii! EXCLUSIV

Leo de la Strehaia, atac fără precedent la adresa Ancăi! ”E nimfomană și face și altceva (cu gura)!” Anca de la Strehaia: ”A rămas un prost, a făcut depresie la cap”

Imagini de senzație de acum 30 de ani! Cum arăta Leo de la Strehaia pe vremea când se însura cu Anca

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies