Stiri

Nu te-ai fi așteptat! O româncă și-a vizitat soțul într-o închisoare din Italia și a fost imediat arestată

O situație inedită a avut loc într-o închisoare din Italia. O femeie a fost arestată, când a mers să-și viziteze soțul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O situație inedită a avut loc în Italia, într-o închisoare. O româncă în vârstă de 52 de ani a mers să-și viziteze soțul închis în spatele gratiilor, dar a avut o surpriză colosală: a fost arestată și ea!

Citeste si: Șocant! Un bătrân, bătut în curtea unui spital de către doi paznici! Ce s-a întâmplat cu el, după câteva minute

Autoritățile nu au luat această decizie în derizoriu, deoarece au prins-o în fapt pe femeia în vârstă de 52 de ani. Conform rotalianul.com, românca a avut un moment ”oportun” când, în timp ce se afla acolo, era un control de rutină al persoanelor care vizitează deținuții, și a sustras un portofel al altei femei.

Citeste si: Sfâșietor! O mamă surdo-mută de 23 de ani s-a aruncat în incendiu ca să-și salveze bebelușul de 11 luni

Victima a realizat că-i lipsește portofelul și a spus imediat autorităților prezente. Astfel, poliția penitenciarului a luat o decizie imediată: percheziționarea tuturor vizitatorilor. Neștiind că va fi și românca controlată, a încercat să-l ascundă, însă oamenii legii au găsit imediat portofelul victimei, iar românca a fost arestată. Femeia în vârstă de 52 de ani se află la un penitenciar de femei și se așteaptă decizia judecătorului.