Stiri

Șocant! Un bătrân, bătut în curtea unui spital de către doi paznici! Ce s-a întâmplat cu el, după câteva minute

Un bătrân a fost călcat în picioare de către doi paznici în curtea unui spital din Iași. Ce s-a întâmplat cu bărbatul la scurt timp, oamenii au fost îngroziți.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Scene revoltătoare la un spital din Iași. Un bătrân, om al străzii, a fost târât de către doi paznici după un colț al clădirii și a fost bătut ore în șir. Momentele de o violență greu de închipuit au fost filmate și distribuite pe rețelele de socializare.

Potrivit unui martor, care a şi filmat scenele violente, bătrânul a fost bătut minute în șir de către cei doi paznici, informează observator.tv.

Citeste si: Sfâșietor! O mamă surdo-mută de 23 de ani s-a aruncat în incendiu ca să-și salveze bebelușul de 11 luni

Citeste si: Jurnalist celebru din România, găsit fără viață în locuința sa! Avea numai 30 de ani

Citeste si: Șocant! Medicii au fost chemați să salveze un băiețel înecat, în vârstă de 5 ani! Ce s-a întâmplat după două ore

Bătrânul a fost tras după colţ şi bătut continuu, dar din păcate nu am putut să mă apropii pentru că riscam să îmi fie scos bolnavul din spital, aşa cum s-a întâmplat şi cu bunica mea. Am mai avut altercaţii cu cei din UPU când mi-au zis că nu au ce face cu 'cadavrul ăsta', vorbind despre bunica mea', a explicat martorul care a filmat scena în care bătrânul este târât pe jos de unul dintre paznici.

Ce a pățit bărbatul după ce a fost bătut

Pe imagini poate fi obervat bătrânul cum stă pe o bancă din faţa UPU Iaşi. Ulterior, acesta este târât de către unul dintre paznici în spatele clădirii, într-o zonă neiluminată.

Potrivit aceluiași martoru, acolo, bătrânul a fost lovit cu picioarele.

'Nimeni nu mişca din curte pentru a ajuta bătrânul din cauza acestor doi paznici.La final, bătrânul şchiopăta şi era vânăt la ochi', a mai precizat cel care a filmat imaginile.

Vezi AICI momentul șocant în care bărbatul este bătut fără milă de către cei doi bărbați.

Galerie foto