O adolescentă a sărbătorit nota mare la Evaluarea Națională până a intrat în comă alcoolică! Părinților nu le-a venit să creadă în ce stare au găsit-o

O adolescentă din județul Botoșani a intrat în comă alcoolică, de bucurie când a aflat ce notă a luat la Evaluarea Națională.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

 O adolescentă a sărbătorit nota mare la Evaluarea Națională până a intrat în comă alcoolică! Părinților nu le-a venit să creadă în ce stare au găsit-o


In articol:

O strânsă legătură a fost descoperită între rezultatele luate de elevi la Evaluarea Națională și numărul adolescenților care au ajuns la spital de urgență după ce au consumat prea mult alcool. O fată din județul Botoșani a intrat în comă alcoolică după ce a sărbătorit alături de mai mulți prieteni de vârsta e nota mare pe care a luat-o la examene. Fericită că a obținut o medie peste 9, așa cum își propusese, a băut până nu a mai știut de ea și a ajuns în stare destul de gravă pe mânile cadrelor medicale.

Adolescenta din Botoșani le-a spus părinților că iese în oraș împreună cu niște colegi pentru a sărbători. Mama și tatăl ei nu se așteptau însă la ce avea să urmeze. La doar câteva ore după ce copila care tocmai a terminat clasa a opta a pleca de acasă, ei au primit un telefon de la unul dintre prietenii alături de care sărbătorise. Au fost anunțați că intrase în comă alcoolică și că a fost luată cu ambulanța la spital.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

„Este cel puţin surprinzător. Părinţii erau în stare de şoc. Ei au ajuns de acasă la spital, în acelaşi timp cu ambulanţa. Nu ştiau nici ei nimic, ce a băut fata, unde a băut, cu cine. Dar din păcate cam aceasta este situaţia la cazurile de acest fel. Părinţii ştiu ceva, iar copiii ajung la spital din alte locuri şi anturaje. Fata aceasta a luat peste 9 la capacitate”, a spus un asistent din cadrul CPU Pediatrie.

Citeste si: Coronavirus a lovit în familia lui Donald Trump! A fost testată pozitiv. Panică la Casa Albă.

Adolescentă în comă alcoolică după nota la Evaluarea Natională

Mai mulți elevi au ajuns la spital după ce au sărbătorit rezultatele la Evaluarea Națională

Adolescenta din Botoșani nu este singurul elev care a ajuns în spital după ce a aflat notele primite la evaluarea Națională. Potrivit cadrelor medicale, nu mai puțin de zece copii au ajuns la spital. Toți erau foarte buni la învățătură și aveau rezultate peste medie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate