O adolescentă de 16 ani, umilită în public la bal! O colegă i-a turnat suc în cap și pe rochie. Ce a urmat, însă, este impresionant

O adolescentă a avut parte de o experiență îngrozitoare la bal. A fost umilită în public de o colegă care i-a turnat suc în cap și pe rochie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Emilee Perry, o fată de doar 16 ani din Doncaster, a trecut printr-una dintre cele mai dureroase experiențe când s-a dus la balul organizat de școală. Adolescenta nu-și dorea să participe la eveniment, dar părinții au încurajat-o să meargă să se distreze alături de colegii ei, fără să știe ce avea să urmeze.

Machiată, coafată și îmbrăcată într-o rochie de bal superbă, Emilee s-a dus la bal. Doar două ore mai târziu, mama ei, Tracy, s-a dus și a luat-o de acolo. O colegă îi turnase suc în cap și pe rochie. Mama ei a fotografiat-o în mașină, îmbrăcată în rochie și plină de suc, cu lacrimi în ochi.

„Aceasta este frumoasa mea fiică, frumoasa mea fiică care suferă de anxietate și pe care a trebuit să o implorăm să meargă la bal în această după-amiază. Două ore mai târziu, am luat-o de la bal așa, cu inima frântă. O „persoană” s-a gândit că ar fi o idee bună să toarne un pahar de suc peste ea și să o ude din cap până în picioare. Sper ca într-o bună zi cineva să o umilească și să o devasteze așa cum i-a făcut și ea fiicei mele”, a scris Tracy Perry pe Facebook, mama lui Emilee.

Citeste si: Ultimul mesaj al unei asistente medicale care a murit de cancer! Doctorii i-au spus trei ani la rând că nu are nimic: „Este dezgustător!”

Citeste si: Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „Am început să plâng!” Cum era îmbrăcată femeia

fara descriere

Fotografiile cu adolescenta umilită la bal au impresionat pe toată lumea

Imaginile emoționante cu Emilee și cuvintele mamei ei au devenit virale. Internauții au redistribuit postarea mamei și publicații din toată lumea au făcut povestea cunoscută. Emilee a fost copleșită, în cele din urmă, cu mii de mesaje din partea unor necunoscuți care, impresionați de momentele grele prin care a trecut, i-au scris cuvinte de încurajare.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate