Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „Am început să plâng!” Cum era îmbrăcată femeia

Harrier, o tânără de 31 de ani, mamă a doi copii, a avut parte de momente umilitoare la întoarcerea din vacanță. Când a urcat în avion a fost dată afară din cauza bluzei pe care o purta

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Harriet Osborne, o mămică în vârstă de 31 de ani, a fost dată afară din avion de către unul dintre membrii echipajului. Femeii i s-a spus că bluza ei transparentă era total nepotrivită pentru că în avion se aflau și copii. Deși nu purta sutien, ea purta bandă adezivă pentru a nu lăsa totul la vedere. Deși a acceptat să se schimbe și s-a acoperit cu puloverul cuiva, Harrier nu a fost primită înapoi la bord. În schimb, a fost nevoită să-și petreacă noaptea în aeroport.

Citeste si: Șocant! Un băiețel în vârstă de 6 ani, găsit legat în lanț de tatăl lui! Ce le-a zis polițiștilor când l-au găsit, ți se rupe sufletul

Citeste si: Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstru la cumpărăturile pentru nuntă! „Dă-mi o culoare țigănească! Să mor io dacă nu-mi place! Asta-i, fă!”

„Echipajul s-a purtat oribil cu mine și m-a făcut să mă simt ieftină. O însoțitoare de zbor a venit la mine și mi-a spus, de față cu toți ceilalți pasageri, că nu aveam voie în avion îmbrăcată așa. Mi-a luat mâinile și a încercat să-mi acopere sânii. „Nu vii în avion îmbrăcată așa. Trebuie să-ți pui o bluză pe tine”, mi-a spus ea. M-am dus să-mi schimb bluza, dar când m-am întors nu m-a mai lăsat să intru. Am fost escortată afară din aeronavă.

Citeste si: Minelli, tânăra care cântă celebra piesă Mariola, făcută praf de Cezar Ouatu și Florin Răduță, după prestația live: "Dezastru!!!"

Am început să plâng. Am fost nevoită să merg înapoi prin terminal, unde polițiștii spanioli m-au oprit și m-au întrebat ce s-a întâmplat. Când le-am povestit nu le-a venit să creadă că fusesem dată afară din avion”, povestit Harrier, care are acasă doi copii.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate