O altă minoră face acuzatii șocante la adresa lui Gheorghe Dincă! "Eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică "

O altă posibilă victimă a "Monstrului din Caracal" a decis să se destăinuie și să spună prin ce a trecut în urmă cu un an.

Distribuie pe:

gheorghe dinca


In articol:

Maria, a treia victimă a lui Gheorghe Dincă a tăcut multă vreme, însă acum a hotărât să mărturisească secretul ei înfricoșător.

Fata l-a contactat recent pe bunicul Luizei Melencu, o altă victimă a monstrului, dispărută în luna aprilie a anului trecut, și i-a povestit cum a fost și ea răpită de Dincă.

Maria are în prezent 17 ani și trăiește în Germania.

Ea spune că a fost răpită de pe stradă și dusă în casa criminalului care a șocat o țară întreagă. Modul de operare al lui Dincă a fost diferit în cazul Mariei. După spusele fetei, el ar fi adormit-o cu o substanță și ar fi urcat-o în mașina lui.

Citeste si: Tragedie în Târgu-Jiu! Doi tineri logodiți au fost găsiți morți în casă

Citeste si: Dezvăluiri șocante în cazul crimei din Olt! Ce încercase să facă femeia însărcinată imediat după ce și-a înjunghiat iubitul

Citeste si: Un bărbat din Iași a sunat la 112 să anunțe că și-a ucis mama! Când au ajuns acolo și-au dat seama că femeia era moartă de șapte ani

Dezvăluirile șocante ale fetei răpite de Dincă

“Mă cheamă Maria, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea. Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după… M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred…”, a povestit Maria, a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, potrivit observator.tv.

Până acum nu se știe ce s-a întâmplat mai departe cu Maria, dacă Dincă i-a făcut ceva sau despre cum a reușit să scape.

O altă fată răpită de "Monstrul din Caracal"

De curând, fiica unei polițiste din Craiova a declarat că a fost martoră la o altă răpire, de această dată, fata din mașina lui Dincă reușind să scape.

Femeia a fost audiată de procurorii DIICOT și a mărturisit că a văzut cum o fată sare din mașina lui Gheorghe Dincă și o ia la fugă.

Fiica polițistei se afla chiar în spatele mașinii criminalului, la un semafor, și a asistat la toată scena șocantă. Ba mai mult, după ce fata a reușit să scape din mașina lui, Dincă a venit la femeia care a văzut tot și a vorbit cu ea. I-a cerut numărul de telefon, spunându-i că, dacă fata ar depune plângere la poliție, ea să aiba calitate de martor și să spună tot ce a văzut.

Fiica polițistei a mai declarat că în acea zi, Gheorghe Dincă a asediat-o cu telefoanele, dar într-un final, femeia i-a blocat numărul, pentru a nu mai putea fi contactată de el.

În prezent, anchetatorii încearcă să afle identitatea fetei care a reușit să scape din mașina lui Dincă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate