O asistentă din Botoșani s-a îmbolnăvit pentru a doua oară cu coronavirus. Cum s-a infectat din nou

O asistentă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Botoșani a fost diagnosticată pentru a doua oară cu Covid-19, la aproape o lună după ce s-a vindecat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

O asistentă din Botoșani s-a îmbolnăvit pentru a doua oară cu coronavirus. Cum s-a infectat din nou


In articol:

Asistenta medicală în vârstă de 43 de ani a fost printre primele cadre medicale din Botoșani care s-a infectat cu noul coronavirus, la începutul lunii aprilie, scrie Monitorul de Botoșani, citat de Știri Est. Femeia a fost internată la acea vreme în spital și după ce a primit tratamentul corespunzător, a fost declarată vindecată.

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Scandalul a pornit din cauza infidelității?!

Testele realizate înainte de a ieși din spital au ieșit negative, dar cu toate acestea, a stat în izolare la domiciliu timp de 14 zile, așa cum este procedura.

După perioada de izolare asistenta s-a reîntors la muncă și după zece ture zilnice la spital, asistenta a fost din nou testată și rezultatul a ieșit pozitiv.

Citeste si: Viorel a trecut la amenințări fără precedent când a văzut-o pe Vulpița îmbrăcată sexy: „O sfâșii și îi smulg...” Mirela Vaida l-a avertizat imediat: „E mutilare”

Specialiștii epidemiologi au declarat de-a lungul acestei pandemii că este o mare posibilitate ca cei care s-au infectat cu coronavirus să se mai infecteze încă o dată. Bolanvii pot dezvolta anticorpi în urma bolii, însă aceştia pot fi inferiori calitativ sau cantitativ, astfel că organismul poate fi expus unei noi îmbolnăviri.

Cele şapte cadre medicale de la SJU Buzău confirmate cu coronavirus, transferate la spital în Bucureşti

Cele şapte cadre medicale de la Spitalul Judeţean Buzău care au fost confirmate cu coronavirus au fost transferate la un spital din Bucureşti.

Citeste si: S-au schimbat regulile. Câte persoane pot participa la nunți, botezuri sau întâlniri private?

Potrivit medicului epidemiolog Carmen Scîntei, de la DSP Buzău, medicul Secţiei Boli Infecţioase a luat decizia ca acele șapte cadre medicale - un medic, patru asistente şi două infirmiere - care iniţial ar fi trebuit internate în Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Buzău să fie transferate totuşi la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală.

Citește continuarea aici

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate