Viorel a trecut la amenințări fără precedent când a văzut-o pe Vulpița îmbrăcată sexy: „O sfâșii și îi smulg...” Mirela Vaida l-a avertizat imediat: „E mutilare”

Viorel Stegaru nu a suportat să își vadă soția îmbrăcată sexy și aranjată și a trecut la amenințări. Incredibil ce a ajuns să îi spună Vulpiței.

Distribuie pe:

Autor: O.N.


In articol:

În loc să se arate impresionat de transformarea spectaculoasă a Vulpiţei, Viorel s-a arătat dezgustat, ba chiar a început să amenințe prin platou. Se pare că bărbatul din Blăgești nu vrea să o vadă aranjată pe soția lui.

Să fie oare din cauza geloziei? Îi e frică lui Viorel că ar putea să o piardă după ce a apărut ca o divă? Ei bine, se pare că noul scandal între soții Stegaru a pornit tocmai din cauza asta. Rochia roșie, crăpată pe un picior, unghiile şi genele, l-au făcut pe Viorel Stegaru să explodeze. 

Viorel a explodat când a văzut-o pe Vulpița atât de sexy

În momentul în care a văzut-o pe Veronica în rochia mulată și roșie, Viorel a văzut roșu în fața ochilor și la propriu și la figurat! Mai mult decât atât, a trecut la amenințări fără precedent. Plin de nervi, bărbatul Veronicăi a spus că va sfâșia rochia și că îi va smulge genele false și unghiile.

Citeste si: Iulian Pîtea șterge pe jos cu Emy Alupei! O mincinoasă! ”A crezut că a scăpat basma curată și a reușit să ne manipuleze pe noi toți încât să aruncăm cu noroi în Iancu că este escroc sentimental”

Citeste si: Un focar de coronavirus la Suceava! 28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi, confirmate cu coronavirus

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Puterea Dragostei 18 mai: Bianca și Ella ceartă la cuțite din cauza lui Livian: „Între mine și Ella a existat un foculeț”

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, nu a suportat să audă astfel de cuvinte din partea bărbatului și a răbufnit. 

„Asta e mutilare. Poate fi, Doamne ferește, caz penal. Vezi ce faci! Roagă-te ca astea să fie singurele păcate ale Veronicăi de acum încolo”, i-a spus Mirela Vaida lui Viorel, după ce l-a dat afară din emisiune.

Vulpița, ce transformare!

Veronica Stegaru se află în atenția telespectatorilor de peste patru luni. După nenumărate scandaluri care s-au lăsat cu lacrimi amare din partea soției lui Viorel Stegaru, iată că a venit ziua în care Vulpița a arătat un zâmbet sincer, de fericire. De ce? Ei bine, femeia din Blăgești a fost răsfățată așa cum nu credea că va fi vreodată, având în vedere situația ei înainte să apară constant la televizor, de către Sonia Trifan.

Vulpița a vizitat atelierul Soniei și a avut parte de o întreagă zi de relaxare și răsfăț, iar ce rezultatul final a întrecut orice imaginație. Machiată, coafată, cu manichiura făcută, cu gene și îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, așa a ieșit Vulpița de la atelier, transformată din cap până în picioare.

Viorel a trecut la amenințări fără precedent când a văzut-o pe Vulpița îmbrăcată sexy: „O sfâșii și îi smulg...” Mirela Vaida l-a avertizat imediat: „E mutilare”
vulpita

În momentul în care a pășit în fața camerelor și a lui Viorel, Vulpița cea de altădată dispăruse complet. Noua Veronica era schimbată total, îmbrăcată cu o rochie de un roșu aprins, mulată, fără bretele și cu crăpătură pe picior, Vulpița părea mai degrabă o stea de la Hollywood, pregătită să pășească pe covorul roșu.

Însă, pe cât de frumoasă a fost Vulpița în acele moment, pe atât de nemulțumit a fost Viorel. Soțul Veronicăi a spus de la bun început că nu îi place ce vede și a refuzat până și să se uite spre soția lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vulpița, ce transformare! Așa sexy nu ai mai văzut-o niciodată. Îmbrăcată într-o rochie cu crăpătură pe picior, Veronica Stegaru a întors priviri

Se anunță o nouă nuntă în showbiz! Lora și Ionuț Ghenu au dat vestea, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”

Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

Imaginație fără limite pentru doi copii din Buzău! Sătui de temele la matematică, au decis să-i taie internetul profesorului. Ce a urmat după

Anunțul de ultimă oră al autorităților! Când se redeschid terasele și restaurantele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies