O călugăriță, dezamăgită că Gigi Becali a refuzat să facă o donație: ”Nu mi-a dat nici un pahar cu apă”

În urma discuției pe care a avut-o cu patronul FCSB-ului, Maica Filoteea a fost foarte dezamăgită, pentru că Gigi Becali a refuzat donația pentru construirea bisericii din Ștefănești.

Gigi Becali
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Maica Filoteea şi-a făcut ucenicia la Mănăstirea Nămăieşti, iar în prezent își dorește să strângă bani pentru diferite cazuri sociale. Ba mai mult decât atât, unul dintre cazuri a fost ridicarea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi. Pentru ridicarea acestei construcții, călugărița a apelat și la ajutorul lui Gigi Becali.

De-a lungul anilor, Gigi Becali a donat sume uriaşe pentru construcţia de biserici şi mănăstiri în România. Maica Filoteea a decis să meargă până în Capitală, pentru a sta de vorbă cu Gigi Becali.

Citeste si: Cătălin Zmărăndescu, în lacrimi din cauza lui Gigi Becali. Fostul luptător a făcut dezvăluiri emoționante: „Eram vai de mama mea...”

Citeste si: Ioan Becali, detalii despre cum s-a infectat cu noul coronavirus: "Ne-am infectat la bar, doar vărul Gigi a scăpat"

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Călugărița când a ajuns la palatul pe care Gigi Becali îl are, aceasta a rămas foarte surprinsă pentru că mulți nevoiași se aflau la poarta patronului FCSB-ului.

Ulterior, când a auzit povestea călugăriței, Gigi Becali a refuzat să facă o donație.

Gigi Becali a refuzat să o ajute pe călugăriță

În urma discuției pe care a avut-o cu patronul FCSB-ului, Maica Filoteea a fost foarte dezamăgită, pentru că Gigi Becali a refuzat donația pentru construirea bisericii din Ștefănești. ”Am fost dezamăgit, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă.

Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine”,  a povestit călugărița.

În plus, Giovanni Becali a declarat că patronul FCSB-ului își dorește să se retragă în viitor la o mânăstire de călugări. „El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui.

Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali. 

Gigi Becali
Gigi Becali[Sursa foto: Facebook]

Sursa: telekomsport.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum încasează Pepe bani de pe urma Ralucăi Pastramă? Metoda ingenioasă aplicată de artist, în plin scandal cu actuala soție

Florin Salam și-a cumpărat un Cadillac de 100.000 euro! Garajul manelistului a ajuns la peste o jumătate de milion! ”Nu mă mai filmați doar prin metrou”

Care sunt zodiile violente și cum trebuie să te comporți în preajma lor

4 zodii afectate de intrarea în sezonul Fecioarei. Rac, Gemeni…

Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies