O celebra cantareata de muzica populara isi vinde decapotabila! Vezi cati bani cere Gianina Nistor pe superba masina!

O celebra cantareata de muzica populara a anuntat ca isi vinde decapotabila. Gianina Nistor si-a cumparat-o in urma cu un an.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La un an dupa ce si-a achizionat masina, o celebra cantareata de muzica populara isi vinde decapotabila. Gianina Nistor, una din cele mai apreciate artiste din zona Bihorului, si-a cumparat, in 2017, un Opel Tigra Cabrio, fabricat in 2005, cu aproape 100.000 de kilometri la bord. (vezi ce celebru rapsod popular se afla pe patul de moarte)

O celebra cantareata de muzica populara isi vinde decapotabila. Gianina Nistor cere 2.300 de euro pe masina

Ea a decis sa vanda masina, cu 2.300 de euro, postand un anunt pe un site specializat in tranzactii de autoturisme. „Vand autoturism personal înmatriculat în România din 2017. Dotări: geamuri electrice,oglinzi electrice, aer conditionat, abs, servo, ,jante aliaj”, se arata in anunt.

Admiratorii au aflat ca o celebra cantareata de muzica populara isi vinde decapotabila. „Masina mai este dotata cu radio cd, comenzi volan, proiectoare ceata, decapotare electrică la buton in 5 sec, portbagaj electric, airbaguri, euro 4 si inca 4 anvelope de iarna. Culoare albastru deschis metalizat”, se incheie anuntul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate