O fată de 14 ani din Dolj a dispărut și ea! Ce au descoperit polițiștii la o zi distanță

O altă fată, de data aceasta de 14 ani, din Dolj, a dispărut duminică. Ana Maria Elena Mandoiu a plecat duminică de acasă, în jurul orei 14:00.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Luni dimineaţa fata s-a întors singură acasă. Chestionată de poliţişti ce s-a întâmplat, Ana Maria Mandoiu le-a spus oamenilor legii că a stat toată noaptea ascunsă în podul unei case părăsite şi că a plecat fiindcă se certase cu mama ei. Nu e prima oară când tânăra dispare de acasă, tot pe fondul unor neînțelegeri din familie.

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani în Dâmbovița este un cetățean olandez. A apărut și prima fotografie cu acesta.

"Pista asta duce către un psihopat sexual, un pedofil. Plaga asta se extinde, nu numai la noi, ci şi în Europa. FBI a declanşat o adevarată cruciadă împotriva pedofililor, principiul e că oriunde ar săvârşi o astfel de faptă, sunt urmăriţi pe tot pământul. Neşansa acestui ameţit e că acum avem cadavrul, urmele pe care le-a lăsat, sunt probe. E vorba despre impulsivitatea lor, de incapacitatea frânelor, de terminarea problemelor repede. Probabil că a sugrumat-o pe fetiţă, pentru că nu sunt urme de înjunghiere", a declarat criminalistul Tudorel Butoi.

Cetățeanul olandez s-a îmbarcat primul pe ruta București-Amsterdam. Mașina pe care o conducea acesta, închiriată de la o companie, a fost văzută în preajma fetiței de 11 ani care a dispărut în Dâmbovița și care a fost, ulterior, găsită ucisă.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani, cetățeanul olandez: "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

Tulburător! Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute! Întregul film al căutării minorei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies