O fată de 19 ani, gravidă în 8 săptămâni, a făcut avort după ce a fost violată de 5 bărbați. Iubitul ei s-a spânzurat pentru că nu a putut să o protejeze! Detalii halucinante

O tânără gravidă, în vârstă de 19 ani, trăiește drama vieții sale.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O tânără în vârstă de 19 ani din India, gravidă în opt săptămâni, a fost violată de către un grup de cinci bărbați, într-o seară când se întorcea spre casă cu iubitul ei. Partenerul ei de viață, cel care ar fi trebuit să îi fie tată copilului purtat în pântec, a fost bătut de către cei cinci bărbați, cu bestialitate. Bărbații l-au snopit în bătaie pe tânăr cu bucăți de fier și săbii, apoi i-au furat telefonul.

Iubitul ei s-a spânzurat

Tânăra de 19 ani, gravidă în opt săptămâni, a avortat pruncul din burtă, după șocul suferit. Partenerul ei s-a spânzurat la scurt timp, motivul sinuciderii fiind faptul că nu a putut să o protejeze așa cum își dorea.

Citeste si: Accident cu 15 victime langă Craiova! Este PLAN ROȘU de intervenție

Citeste si: Gheorghe Dincă, dus la testul poligraf! Ce le-a spus anchetatorilor azi, când i s-a prelungit mandatul de arestare

Citeste si: Ignoranța ucide! Ce au putut să facă un tată și fiica lui la mare, la Eforie! Salvamarul i-a salvat în ultimul moment din ghearele morții

Cuplul se întorcea din Banswara spre un sătuc, cu bicicletele. Totul a avut loc în data de 13 iulie, seara, în jurul orei 22.00. Tânăra a fost abandonată pe 14 iulie, în jurul orei 4 dimineața, pe marginea drumului, scrie Dailymail.

Inițial, tânăra nu a mers la poliție, să raporteze ce s-a întâmplat, dar apoi a mers să spună prin ce a trecut fata de 19 ani care ar fi trebuit să fie mamă.

O fetiță de 12 ani a rămas însărcinată cu bunicul său

O fetiță care avea numai 12 ani a trecut prin clipe cumplite din cauza bunicului său a decis să rupă tăcerea, într-un caz care face înconjurul lumii.

Charlotte Wade avea numai 12 ani atunci când a rămas însărcinată cu bunicul său. Tânăra a dezvăluit coșmarul prin care a trecut, din cauza celui care ar fi trebuit să îi fie ca un părinte. Acesta a început să o violeze pe când avea doar 7 ani, iar atunci când a rămas însărcinată, la vârsta de 12 ani, i-a provocat avortul cu un cuier.

Ce pedeapsă a primit monstrul

Monstrul cu chip de om, Raymond Hodges, avea 73 de ani atunci când a început să își abuzeze propria nepoată.

„N-am simțit niciodată durerea ca asta. Mă simțeam ca și cum voi muri”, a dezvăluit tânăra, care nici acum nu a trecut peste momentele îngrozitoare. Bărbatul era tatăl vitreg al tatălui său și locuia în Southend-on-Sea, Essex, dar venea o dată pe lună la casa lui Charlotte, unde rămânea timp de două săptămâni. 

Citește continuarea aici.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate