Gheorghe Dincă, dus la testul poligraf! Ce le-a spus anchetatorilor azi, când i s-a prelungit mandatul de arestare

Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Gheorghe Dincă, principalul suspect în dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, rămâne în arest. Magistraţii Tribunalului Olt au decis să-i prelungească mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile, din 26 august până pe 24 seprembrie 2019. Inculpatul nu a contestat această decizie.

Luni, Dincă va fi adus la Bucureşti pentru computer tomograf, iar marţi va efectua un test poligraf. În aceste zile, el va fi cazat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

De asemenea, continuă prechezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Anchetatorii pregătesc terenul pentru a fi scanat cu un aparat care poate identifica eventuale oase în pământ.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Ale cui sunt oasele găsite zilele trecute în pădure

Citeste si: O femeie și-a incendiat iubitul, după ce a adormit! Motivul este șocant

Citeste si: Ignoranța ucide! Ce au putut să facă un tată și fiica lui la mare, la Eforie! Salvamarul i-a salvat în ultimul moment din ghearele morții

Citeste si: Nou proiect de lege! Se va introduce vinieta pentru București. Cât costă pentru o zi

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a anunțat astăzi și ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Dincă:

„Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate