S-a făcut expertiza oaselor găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Ale cui sunt și cine este victima

Detalii de ultimă oră! S-a făcut expertiza oaselor găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ultimă oră! S-a aflat ale cui sunt oasele găsite în liziera de lângă Caracal, în apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Conform Adevărul, victima este o tânără cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani.

DIICOT anunță că după ce s-a făcut expertiza medico-legală a oaselor găsite în liziera din Caracal, care se află în apropierea casei lui Gheorghe Dincă, au origine umană, victima fiind o fată între 15 și 19 ani, însă alta decât Alexandra Măceșanu.

Citeste si: Ce se va întâmpla azi în ”Casa Ororilor” din Caracal, unde Gheorghe Dincă a sechestrat și ucis două fete

Citeste si: ȘOCANT! Încă un motiv pentru care familia nu crede că Alexandra a murit în butoi! ”Dinții nu erau ai ei, erau cariați”

Comunicatul DIICOT

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", se arată în comunicatul DIICOT.

Citeste si: Șoferul care a distrus o familie din Tulcea, după ce a plonjat cu mașina în curtea lor: „Eram mândru de maşină. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat“

fara descriere

Ce se va întâmpla azi în ”Casa Ororilor” din Caracal

Astăzi, miercuri, au fost reluate căutările în locuința lui Gheorghe Dincă din Caracal, dar și în curtea imensă a casei sale. Anchetatorii vor folosi aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate, conform Mediafax.

La aceste căutări vor participa și oameni specializați în geodezie. În urmă cu o zi, un excavator a fost dus la casa lui Gheorghe Dincă, fiind cea de-a treia săptămână în care se fac verificări.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate