O femeie a mers să-și pună unghii false, dar a fost la un pas să rămână fără degete! I s-au umflat și sunt pline cu puroi

O femeie a vrut să aibă o manichiură de vis, dar a sfârșit prin a se ruga să nu rămână fără degete.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Durere de neimaginat pentru o femeie care și-a dorit unghii frumoase! Bethany a mers la un salon pentru a-și pune unghii false, însă metoda pe care a ales-o pentru unghii ar fi putut să o rănească și mai mult.

Bethany a ales ca unghiile sale să fie făcute printr-o tehnică nouă, care face furori pe social media, și anume cu pudră. Această manichiură este realizată prin introducerea unghiei într-un recipient cu pudră. Apoi se aplică un lac peste. Se repetă de câte ori este nevoie, pentru ca stratul să fie uniform.

Citeste si: Rugăciune 21 noiembrie. Intrarea Maicii Domnului în Biserică

Citeste si: Un copil de șase ani din Cluj și-a șocat colegii și educatoarea după ce a povestit cum părinții lui au comis o crimă

fara descriere

Citeste si: Alertă în Olt! Două cranii umane au fost găsite pe un câmp

Dar, Bethany, conform The Sun, nu a fost deloc fericită cu ce s-a ”ales” după ce a mers la salon. Cosmeticiana a tăiat-o, din greșeală, la degete când i-au fost îndepărtate cuticulele. Iar degetele sângerânde au fost introduse în pudră.

După câteva zile, Bethany a avut parte de o ”surpriză” de proporții. S-a trezit cu degetele umflate și o infecție acută purulentă la unghii. Femeia ar fi luat o bacterie din pudră.

Mai multe fotografii, în galerie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate