Alertă în Olt! Două cranii umane au fost găsite pe un câmp

Este alertă în Județul Olt, după ce două cranii umane au fost găsite pe un câmp.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Caz incredibil în Județul Olt. Este alertă printre oameni, după ce două cranii umane au fost găsite pe un câmp. Procurorii au cerut deja o expertiză antropologică.

Alertă în Olt! Două cranii umane au fost găsite pe un câmp

Tragica descoperire a fost făcută în data e 19 noiembrie 2019, marți, chiar de către persoanele care efectuau lucrăril agricole. Astfel, mai multe oase umane, dar și două cranii au fost găsite.

Tribunalul Olt a înregistrat un dosar de omor și au făcut primele cercetări în zona respectivă. Rămășițele umane au fost descoperite în jurul orei 18.30, la 700 de metri de satul Mărgheni.

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Citeste si: Un copil de șase ani din Cluj și-a șocat colegii și educatoarea după ce a povestit cum părinții lui au comis o crimă

Citeste si: Dumnezeule! Un bebeluș a murit după ce a băut lapte praf

Citeste si: Detalii răvășitoare din acheta de la Timișoara. S-a aflat cine este adevăratul proprietar al imobilului deratizat

„Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt, s-au deplasat la locul indicat, iar în urma cercetării locului faptei au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii.

În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană. În continuarea anchetei s-a procedat la audierea de martori, respectiv a persoanelor care au găsit iniţial fragmentele osoase pe terenul agricol şi s-a dispus efectuarea unei expertize antropologice de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti“, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Urmatorul articol
Citește și:

Ce a făcut Răzvan Botezatu pentru noul său iubit! A venit în România și i-a făcut o surpriză uriașă

Detalii răvășitoare din acheta de la Timișoara. S-a aflat cine este adevăratul proprietar al imobilului deratizat

Rețetă: Negresă cu dulceață de vișine și nuci. Este cel mai delicios desert

Un copil de șase ani din Cluj și-a șocat colegii și educatoarea după ce a povestit cum părinții lui au comis o crimă

Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri care a fost consilier la Guvern! Sînziana a lucrat în acelaşi minister ca şi Irina Tănase!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies