O femeie care a refuzat să stea în carantină, imobilizată de polițiști și luată cu forța de pe stradă |VIDEO

O femeie care s-ar fi întors din Italia nu a sesizat autoritățile și a refuzat să stea în carantină.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Momente de inconștiență. O femeie care s-ar fi întors din Italia nu a sesizat autoritățile și a refuzat să stea în carantină sau, măcar, în autoizolare.
Femeia a fost ridicată de polițiști cu forța, chiar din fața blocului ei și băgată în mașină.
De acolo, urmează să fie băgată în carantină.
Imaginile au fost filmate de un vecin de la balcon care asistase la întregul moment.
Pe internet, românii au reacționat-o aspru în fața gestului femeii plin de inconștiență, și anume, expunerea pe stradă, lângă alți oameni, după ce s-a întors dintr-o țară cu risc mare de contaminare.
Din primele informații lansate de unii internauți, în imagini ar fi vorba despre femeia care s-a întors din Italia și care ar fi fugit de la vamă, de autorități.
Un echipaj de poliție a așteptat-o la adresa ei din București.
Informația nu a fost până acum confirmată în mod oficial.

Citeste si: Al doilea pacient mort cu COVID-19 din România. Avea simptome clare, dar medicii au refuzat să-i facă testul

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19: „Am simțit că diavolul era în mine”

 

 

 

Managerul unui spital din Iași, apel disperat către români: „Vă rugăm să ne ajutați pentru a rezista în această bătălie!"

Managerului Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, Cristina Grigorescu, a trimis un apel disperat către toții românii. Spitalul are nevoie de donații deoarece nu mai poate face față numărului de bolnavi, iar spațiul este insuficient.

Spitalul nu are spațiu suficient pentru a tria pacienții de coronavirus față de restul oamenilor bolnavi de griă.

Citeste si: Caz șocant în București: O femeie a fugit din izolare pe geamul locuinței sale

 

„Până în prezent noi ne aprovizionăm din banii pe care îi avem, din bugetul spitalului nostru. Nu am primit nici un fond de rezervă iar prețurile la materialele de protecție au crescut de peste 4.000 de ori. O mască simplă care costa acum trei luni 10 bani acum costă 4-5 lei și nu se găsește. Măștile de protecție au ajuns la sume astronomice, 50-70 de lei.Noi suntem eșalonul doi după Spitalul de Boli Infecțioase, noi la ora actuală vom prelua în prima etapă cazurile grave de gripă la terapie intensive în cazul în care spitalul de infecțioase devine plin de pacienți cu coronavirus”, a declarat managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, într-un interviu acordat  Republica.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate