O femeie de 64 de ani a născut gemeni, iar copiii i-au fost plasați în grija statului! Motivul este incredibil

Femeia a născut gemeni pe 14 februarie 2017, însă au fost luați la scurt timp.

A născut la 64 de ani, iar copii i-au fost luați de asistenții maternali
A născut la 64 de ani, iar copii i-au fost luați de asistenții maternali
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mauricia Ibanez a devenit mamă a unui set de gemeni în februarie 2017, însă nu s-a bucurat rea mult de cei doi copii ai ei. Asistenții maternali au intervenit imediat și au despărțit-o pe femeie de nou-născuți.

Mama a încercat să-și facă dreptate în instanță. Iată toată povestea incredibilă a mamei despărțită de gemenii ei.

A născut la 64 de ani, iar copii i-au fost luați de asistenții maternali
A născut la 64 de ani, iar copii i-au fost luați de asistenții maternali[Sursa foto: PixaBay]
 

Femeia și-a pierdut în sala de judecată drepturile parentale 

Mama de 64 de ani a încercat să-și recupereze copii în instanță, însă ce a urmat a fost un proces lung, în care nu a reușit să rezolve nimic. Aceasta și- a născut gemenii, Gabriel și Maria, pe 14 februarie 2017, iar la scurt timp asistenții maternali au venit și i-au plasat pe cei mici în grija statului. 

Maruricia Ilbanez a fost devastată de durere și a făcut to ce i-a stat în puțință pentru a reuni cu copii ei. Se pare că autoritățile nu o consideră capabilă să aibă grijă de cei doi micuți, motiv pentru care au intervenit și i-au luat pe cei doi pentru a fi îngrijiți de sisitem. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Gest incredibil al unei mame de gemeni! Și-a tatuat unul dintre copii ca să nu-i mai încurce

Săptămâna aceasta, Curtea Supremă a Spaniei a menținut decizia de pe 22 aprilie 2020 a Curții Provinciale din Burgos care a decis că femeia nu-și poate îngriji copii în „condiții optime” și astfel se impune luarea acestora din grija mamei biologice.

Magistrații care au analizat cazul spun că această decizie se bazează pe recomandarea unor experți și nu are legătură cu vârsta sau cu sănătatea mentală a mamei, ci doar cu faptul că gemenii s-ar afla într-o situație de „evidentă vulnerabilitate”. 

Mama consideră că asistenții maternali sunt...invidioși pe ea

Încă de la primele zile ale vieții, gemenii au fost plsați în grija unei familii adoptive, iar mama biologică nu a avut dreptul de a-i vizita.

Mauricia Ilbanez mai are o fiică, Bianca, care, de asemenea, a fost plasată în grija statului tot ptintr-o decizie a instanței. 

Citeste si: Miracolul vietii! Povestea celui mai norocos bebeluș din lume: născut prematur, la 490 de grame, a fost ținut într-o pungă de sandviș ca să supraviețuiască

Femeia este convinsă că asistenții maternali spanioi o „invidiază” pentru că a devenit mamă la o vârstă atât de înaintată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primele gemene din lume care și-au făcut simultan operațiile de schimbare de sex

Un bebeluș de doar un an s-a stins din viață după ce a fost dat în grija unor părinți adoptivi. Cei doi soți au fost arestați fiind suspecți de crimă

Un copil de trei ani din Botoșani a murit în ambulanță! Tatăl micuțului face acuzații grave„L-au luat viu și a ajuns mort!”

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Avem restricții de Sărbători? Raed Arafat a zis clar pentru toată România

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Dezvăluirile care au cutremurat lumea sportului! ”M-am gândit la sinucidere, am avut şi nebunia asta în cap”

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies