O femeie i-a opărit picioarele nepoatei sale dintr-un motiv halucinant! Ce le-a spus polițiștilor

Cum se apără bunica, după ce i-a opărit picioarele nepoatei sale.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O femeie este acuzată de o faptă care i-a îngrozit chiar și pe anchetatori. Jennifer Vaughn a recunoscut că i-a băgat nepoatei sale în vârstă de 2 ani picioarele în apă clocotită, iar motivul este unul de-a dreptul îngrozitor.

Deși trebuia să aibă grijă de micuță, femeia a reușit să o îngrozească pe mama fetiței, care a descoperit teribila faptă care a avut loc pe data de 11 august.

În loc să stea cu micuța, Jennifer Vaughn i-a băgat picioarele în apă clocotită, motivându-și fapta într-un mod halucinant. Ea s-a apărat și a spus că a avut o zi proastă și că fetița se comporta greșit, așa că s-a gândit să o pedepsească.

Citeste si: Gheorghe Dincă avea mașină-capcană! Cum reușea să își sechestreze victimele, fără să fie văzut

Citeste si: Ce a declarat Gheorghe Dincă despre ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu! Declarații zguduitoare ale monstrului din Caracal: „Am observat că mișca un picior...”

Citeste si: Reacția șocantă a tatălui tânărului care s-a sinucis dându-și foc: „Am crescut un șarpe, nu un copil...”

La scurt timp după ce s-a aflat ce a făcut, femeia a fost reținută, iar pentru a ieși pe cauțiune, trebuie să plătească suma de 150000 de dolari.

fara descriere

Mama fetiței a postat în mediul online mai multe imagini greu de privit, cu piciorușele fetiței. Medicii i-au transmis femeii că este posibil să îi amputeze picioarele.

Și un detectiv de la secția de Poliție din oraș care a examinat fotografiile a fost șocat de imagini și a spus pentru o publicație că sunt „cele mai grave arsuri pe care le-am văzut vreodată”.

În ciuda eforturilor și a operațiilor, medicii sunt rezervați cu privire la șansele de recuperare ale copilei.

foto: Facebook Britanny Smith.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate