O femeie însărcinată a fost ucisă! Criminala i-a scos bebelușul din burtă și a mințit că l-a născut ea

O femeie însărcinată a fost ucisă cu sânge rece. Criminala i-a scos bebelușul din burtă și s-a prefăcut că era el ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Clarisa Figueroa, în vârstă de 46 de ani, și fiica ei de doar 24 de ani, Desiree Figueroa, își vor petrece următorii ani după gratii. Cele două femei au ucis cu sânge rece o tânără de 19 ani.

Ucigașele au publicat pe Facebook, într-un grup destinat femeilor însărcinate, un anunț conform căruia voiau să doneze haine de bebeluș și un cărucior. Așa au ademenit-o pe victima care a intrat în casa lor fără să se gândească la ce avea să i se întâmple. Clarisa și Desiree i-au distrat atenția tinerei arătându-i un album foto, după care au strangulat-o pe la spate. În ciuda încercărilor ei disperate de a scăpa, Marlen și-a dat ultima suflare după 5 minute de chin.

Citeste si: Un copil de doar un an și jumătate a murit din cauza unui gest pe care îl fac toți părinții! S-a stins în chinuri

Cele două criminale au tăiat burta tinerei și au scos bebelușul de doar nouă luni. Ajutată de fiica ei, Clarisa a aruncat cadavrul în tomberonul din spatele casei, după care a sunat la ambulanță și a pretins că tocmai născuse acasă. În ciuda faptului că nu existau semne care să arate că femeia tocmai născuse, medicii nu au anunțat Poliția.

fara descriere

Cum au găsit-o autoritățile pe criminala care a ucis o femeie însărcinată

Clarisa s-a purtat tot timpul ca și cum bebelușul pe care îl dusese la spital era al ei și chiar s-a fotografiat cu el. Plănuise totul cu mult timp înainte să o cunoască pe femeia însărcinată și chiar aunțase cu luni în urmă că este însărciată.

Autoritățile au găsit-o abia după ce familia fetei de 19 ani i-a anunțat dispariția. În timpul cercetărilor efectuate ei au aflat că urma să meargă la casa celor două criminale, iar la percheziție au găsit dovezi care arătau că trupul neînsuflețit al Marlenei fusese în tomberonul din spatele casei lor, relatează Daily Mail.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate