O fetiță de doar zece ani a murit după ce a înotat într-un râu! O amibă mâncătoare de creier a ucis-o

O fetiță de zece ani din Texas a fost ucisă de o amibă mâncătoare de creier. A luat-o după ce a înotat alături de familia ei în râu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O fetiță de doar zece ani din Texas a murit după ce a luat un parazit din râul în care a înotat. Amiba mâncătoare de creier este extrem de periculoasă, dar foarte rar întâlnită.

Lily Mae Avant a mers la un râu împreună cu familia ei. Ulterior, a acuzat stări de rău, iar părinții au dus-o la medic. A fost internată de urgență la un spital pentru copii din Fort Woth, Texas. După o săptămână petrecută acolo, copil a s-a stins, spre disperarea cadrelor medicale și a familiei.

Citeste si: Mario Iorgulescu are un frate secret! Alexandru Antonio are 33 de ani și este rodul idilei dintre Gino Iorgulescu și o fostă balerină de la Teatrul Tănase FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Nici acum nu s-a aflat ce s-a întâmplat cu Bianca Hîncu, fata moartă din Vaslui: „Dacă avea și ea un unchi cum a avut Alexandra Măceșanu...”

Citeste si: Fosta soție îl face praf pe Călin Geambașu! Acuzații halucinainte la adresa lui: „Copilul era deja spălat pe creier”

fara descriere

Reprezentanții spitalului au declarat că eleva de zece ani ar fi murit după ce a luat din apă o amibă mâncătoare de creier din apa râului în care a înotat. Când a ajuns la spital, acuza dureri severe de cap și avea febră. A fost disgnosticată cu meningoencefalita primară amoebiană, o infecție cauzată de amiba Naegleria, relatează CBS News.

fara descriere

Părinții fetiței care a murit după ce a înotat în râu sunt distruși

Familia lui Lily Mae Avant este șocată de ce i s-a întâmplat copilei. Părinții suferă cumplit. „Medicii ne-au spus că nu se mai putea face nimic pentru ea și că au epuizat toate resursele pentru că boala este una fatală și ucide foarte repede”, a declarat mătușa lui Lily. „Nu înțelegem de ce is -a întâmplat tocmai ei acest lucru. Mai erau atâția oameni în râu și nimeni nu a pățit nimic”, a mai spus ea.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate