O nouă lovitură pentru clanul Cordunenu! Un membru a fost reținut după ce a amenințat cu un cuțit, pe o terasă din Iași

Bogdănel Corduneanu și prietenul lui Silviu Iftimoaie au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au făcut scandal la o terasă din Iași.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

O nouă lovitură pentru clanul Cordunenu! Un membru a fost reținut


In articol:

Clanul Cordunenilor a intrat din nou în atenția oamenilor legii din Iași după ce un membru l-a amenințat cu un cuțit pe un tânăr. Totul s-a petrecut la piscina Tiki Village din Iași, informează BZI.  
Bogdănel Corduneanu a fost luat ieri și dus la audieri alături de un apropiat de-al lui, Silviu Iftimoaia, sub acuzația de tulburarea a liniștii publice și portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase.

Citeste si: Uluitor cum arată bărbatul care nu s-a tuns niciodată în viață

Bogdăneal Corduneanu, reținut după ce a făcut scandal la o terasă din Iași

La evenimentul de la terasă a participat și interpretul Dan Ciotoi, care a cântat. Surse judiciare au declarat că scandalul a izbuncit în jurul orei 3:00, când Bogdănel Corduneanu a vrut să plece de pe terasă. În acel moment, el a scos un cuțit și a amenințat un tânăr de 29 de ani.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

O nouă lovitură pentru clanul Cordunenu! Un membru a fost reținut

Citeste si: Șoc în lumea manelelor! Narcisa Guță este devastată. Fiul ei a fost bătut cu bestialitate și operat de urgență

„Vrei să bag ăsta în tine?”, l-ar fi întrebat Bogdănel Corduneanu pe tânăr.

O nouă lovitură pentru clanul Cordunenu! Un membru a fost reținut

Citeste si: Gata, poate să vină și frigul și zăpada! Ce a făcut, pe căldură, Larisa Bercea este de neimaginat! Video interzis cardiacilor

Conflictul s-a stins la fel de repede precum a început, însă polițiștii s-au sesizat din oficiciu și i-au reținut pe cei doi pentru 24 de ore. Prietenul lui Corduneanu, Silviu Iftimoaie a fost reținut pentru că a încercat să mintă pentru prietenul lui.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate