O profesoară și-a transformat ora de Limba Română  într-un curs erotic
O profesoară și-a transformat ora de Limba Română într-un curs erotic

Actualitate

O profesoară și-a transformat ora de Limba Română într-un curs erotic. Discursul scandalos al cadrului didactic surprins de unul dintre elevi

Un cadru didactic a fost suprins ținând un discurs incredibil, la ora de Limba Română!

Să vezi și să nu crezi! Discursul erotic al unei profesoare de Limba Română a devenit viral, după ce unul dintre elevii ei a surprins întregul moment. Limbajul este unul scandalos și se pare că profesoara nu este la prima abatere de acest gen. Cuvintele pe care le folosește nu au nicio legătură cu ora de curs respectivă. Foarte deranjată că unul dintre elevii ei nu înțelege intriga unui basm, cadul didactic s-a enervat și a explicat cu un limbaj scandalos, mai ales pentru elevii de clasa a noua, cu care făcea cursul. 

Este relație de iubire, mă! Dintre o fată de domnitor, fata președintelui, se… cu unul care vinde barabule în piață… se linge…”, spune nervoasă profesoara Daniela Fulga, de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița.

O profesoară și-a transformat ora de Limba Română într-un curs erotic
O profesoară și-a transformat ora de Limba Română într-un curs erotic[Sursa foto: Captură YouTube]

Imaginile scandaloase surprinse de un elev

Cadrul didactic s-a enervat la culme, după ce unul dintre elevii ei de clasa a noua nu a înțeles exact intriga din basmul respectiv.

Astfel, profesoara de română i-a spus verde-n față cum stă treaba cu basmul „ Fata de împărat și fiul văduvei” de Petre Ispirescu. Nu ar fi pentru prima dată când cadrul didactic recurge la asemenea explicații. Imaginile scandaloase au devenit virale pe internet.

Citeste si: După ce a ieșit la pensie, Monica Tatoiu s-a apucat să dea meditații la matematică! Cât câștigă din această ocupație

Citeste si: Studenţii de la Medicină au avut parte de jigniri şi cuvinte dure din partea profesorului lor: "Sunteți foarte proși, foarte răi"

 

O altă profesoară de la Școala din Ceptura, județul Prahova, a fost filmată în timp ce țipa la elevi. Cadrul didactic le-a adus jigniri grave, spunându-le că sunt „viermi”, „nesimțiți” și „mizerabili”.

Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă, nesimțiților? Am venit doar să-mi țin orele și atât. Sunteți niște mizerabili de clasa VII-a care habar nu aveți să scrieți și să citiți și să gândiți corect.

(…) Mizerabililor. Mi-ați răspândit și toate testele”, țipa profesoara respectivă, însă imaginile au fost șterse de pe Facebook, la scurt timp de la postarea lor.

sursa- Gandul