O româncă stabilită în Italia, executată cu trei focuri de armă în plină stradă

O româncă stabilită în Italia a fost executată cu trei focuri de armă în plină stradă. Cel care i-a devenit călău ar fi iubitul, spun procurorii din peninsulă, care cred că asasinatul a pornit de la o ceartă din gelozie între cei doi. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere

Se pare că Mihaela și Francesco se cunoșteau de cel puțin doi ani, cred anchetatorii, care presupun că cei doi au venit împreună, în aceeași mașină, în parcarea supermarket-ului unde s-au derulat scenele de groază. Era puțin trecut de ora 4 a după amiezii când martorii au auzit patru focuri de armă. Acela a fost momentul în care individul o împușcase. Trei dintre gloanțe au nimerit-o pe femeie....

Citeste si: Cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu, dezvăluiri şocante: "Adevărul iese la iveală!"

Carabinierii i-au găsit trupul fără viață pe scaunul din dreapta șoferului. Criminalul era în parcare. El a fost cel care a sunat la poliție. „Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, ar fi spus acesta, potrivit presei din peninsulă.

Bărbatul le-a mărturisit anchetatorilor că s-a lăsat orbit de gelozie și de aceea ar fi ucis-o pe româncă. E militar de profesie și cu toate că renunțase la profesie în urmă cu doi ani încă purta la el două pistoale pe care le raporta regulat autorităților. Arma crimei a fost o armă cumpărată în urmă cu doar câteva zile, din Spania.

Citeste si: Criminalul de la Săpoca nu a fost uitat de amici: ”Un prieten adevărat e greu de găsit, și mai greu de părăsit și imposibil de uitat!” FOTO

Pe Mihaela, bărbatul a cunoscut-o într-un club, unde ea lucra, iar de ceva vreme se pare că între ei se înfiripase o relație amoroasă. Ea este din București, dar de câțiva ani se stabilise în Florența. Prietenele ei sunt devastate:

”Vreau să-mi amintesc mereu de tine așa!!!
Cu zambet si fericit draga mea prietena”

”Vei fi in inima mea surioara mea minunata
Odihnește-te în pace Miki”

Citeste si: Criminalul român care a ucis cu sânge rece șase oameni a fost pus în libertate! Marius Csampar și-a petrecut 23 de ani în închisoare

Polițiștii încearcă acum să deslușească tot misterul acestei execuții pasionale. Individul va fi interogat încă o dată și toate declarațiile urmează să fie puse cap la cap.. pentru a vedea care a fost adevăratul motiv al oribilului asasinat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate