O tânără superba s-a măritat cu un bărbat cu 30 de ani mai bătrân! După o scurtă perioadă au întâmpinat o mare problemă

Melinda, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu un bărbat care are de două ori vârsta ei. Deși se înteleg excelent, au întâmpinat o mare problemă.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Melinda și Larry Mikla au o căsnicie neobișnuită având în vedere diferența de vârstă dintre ei, 30 de ani. Cei doi spun că lumea îi confundă de multe ori cu tată și fiică sau chiar cu un bunic și nepoata lui, dar lor nu le pasă de aceste lucruri. Melinda și Larry s-au întâlnit în august 2012 în Ohio.

Tânăra a fost implicată într-un accident rutier, iar Larry, pe atunci polițist pensionat a fost primul care a ajuns la locul incidentului.

Citeste si: Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant

'Îmi plac bărbații în uniformă și îmi amintesc că înainte să ajungă poliția mă gândeam dacă va fi un ofițer drăguț. Când Larry a apărut mi-am zis că 'e drăguț, dar e cam în vârstă pentru mine'', povestește Melinda.

fara descriere

Acum, cuplul încearcă să aibă un copil, dar nu știu dacă acest lucru va fi posibil deoarece Larry și-a făcut o vasectomie în urmă cu 18 ani, scrie Libertatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate