Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant

Descoperirea cutremurătoare a fost făcută la cateva ore de când militarul și-a pus capăt zilelor.

Distribuie pe:

Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant


In articol:

Felician Codruț Șuteu avea 41 de ani, gradul de caporal clasa a II-a și lucra din 2003 în cadrul armatei.

El a decis să își încheie socotelile cu viața și să se spânzure, chiar în unitatea militară în care lucra.

Incidentul a fost semnalat în această dimineață, la ora 10, imediat după ce militarul a fost găsit fără suflare de către colegii lui.

La fața locului a fost chemat un echipaj de salvare care l-a resuscitat minute bune pe militar, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre moartea lui Dan Andrei Aldea! Cu ce  probleme neștiute de sănătate se confrunta artistul care a murit în somn

Citeste si: 6 ani de la tragedia aviatică din Apuseni. Familia studentei Aura Ion cere dreptate

Citeste si: Ea e prima femeie care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Junior! Galerie foto cu Camelia Constantinescu

Cum a răspuns la examenul psihologic

Un militar s-a sinucis

Nu se știe încă motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest extrem, însă testarea psihologică făcută în urmă cu patru luni în urmă nu a dat nimic de bănuit cu privire la starea lui mentală.

"În această dimineaţă, a avut loc un tragic eveniment, caporalul clasa a II-a Şuteu Felician Codruţ a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul de urgenţă 112 şi s-a anunţat serviciul medical din cadrul unităţii, s-a încercat resuscitarea acestuia, însă, la ora 11:18 s-a declarat decesul militarului. Comanda unităţii transmite condoleanţe familiei îndoliate şi suntem alături de familie cu tot ce putem. În ultimii 7 ani a primit numai calificativul «foarte bun». Nu ştim ce anumle l-a determinat să recurgă la acest gest. Era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat sublocotenet Andreea Oniţa, ofiţer de informare şi relaţii publice din cadrul unităţii, pentru Observator.

Familia, rudele și apropiații nu își explică de ce Felician Codruț Șuteu a decis să își pună capăt zilelor și sunt șocați de pierderea suferită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate