Fosta Primă-Doamnă, actrița Angelica, a căzut pe scări, în casă, după ce ar fi băut! A fost operată de urgență

Fosta Primă-Doamnă, dar și actriță de meserie, Angelica Rivera, a căzut pe scări, în casă, după ce ar fi băut.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fosta Primă-Doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a avut parte de un accident bizar în casa sa. Angelica Rivera ar fi băut prea mult și a căzut pe scările din reședința sa din Ciudad de Mexico.

În momentul în care a încercat să urce scările din casa sa, și-a pierdut echilibrul și a căzut, suferind mai multe răni la ochi, cap și mandibulă. Actrița de telenovele a fost operată de urgență. Fiica ei, Sofia Castro, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, oferind o explicație.

Citeste si: Cazul Sorina. Micuța de 8 ani a acceptat să plece în America! Asistenții maternali: ”Nu se întreabă cu cuţitul”

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Citeste si: Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate! A ajuns să facă și câte 20 de injecții într-o zi

„Pentru toți cei care mă întreabă, mama mea este perfect în regulă. A avut un accident acasă, dar nimic mai mult. Totul este bine. Mulțumesc”, a scris fiica ei, Sofia Castro.

O altă sursă apropiată familiei a mărturisit pentru o revistă că actrița de telenovele, fosta Prim-Doamnă a Mexicului, Angelica Rivera, consumase cam multe băuturi alcoolice, iar acest lucru ar fi provocat accidentul din casă: ”Adevărul este că băuse cam mult cu ceva timp înainte de accident. Abia mai putea merge și când a ajuns acasă a căzut pe scări”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate