Oana Cojocaru, alături de Irinel Columbeanu și după ce și-a pierdut toată averea! Dovada că banii și diferența de 40 de ani nu le afectează relația!

Irinel Columbeanu are un nou stil de viață, mult mai modest, de când și-a pierdut averea, însă relația lui cu Oana Cojocaru, iubita cu 40 de ani mai tânără, nu a fost afectată de problemele financiare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Irinel Columbenau și Oana Cojocaru s-au cuplat în urmă cu doi ani. Frumoasa tânără are doar 23 de ani, între ea și afacerist fiind o diferență de vârstă de 40 de ani. Cu toate acestea, atunci când se afișau împreună păreau extrem de fericiți și îndrăgostiți.

fara descriere

Mulți au criticat relația afaceristului cu iubita mult mai tânără și au spus că bruneta stă cu el doar pentru că este bogat. Acum însă, Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea, însă Oana Cojocaru este în continuare alături de el, semn că între ei exsită cu adevărat sentimente de iubire și că nu banii au fost motivul pentru care ea a ales să fie într-o relație cu el.

fara descriere

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au fost surprinși recent împreună, deși afaceristul și iubita lui au o relație mult mai discretă decât pe vremea când el se iubea cu Monica Gabor. Dacă atunci ținea primele pagini ale presei alături de mama fiicei lui, Irina Columbeanu, acum afaceristul a decis să-și trăiască viața privată mult mai discret.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au fost filmați de paparazzii Cancan în timp ce el o conducea cu mașina la un salon de coafură. Bruneta l-a mângâiat tandru pe ceafă într-un moment în care credea că nu îii vede nimeni, aceasta fiind încă o dovadă a faptului că diferența de 40 de ani și problemele financiare nu sunt deloc un impediment în cale fericirii ei alături de Irinel Columbeanu.

Citeste si: Margherita de la Clejani a recunoscut ce a luat înainte de accident! Asta le-a spus polițiștilor: „Eu știu că sunt…”

fara descriere

Irinel Columbeanu are mari probleme financiare

Irinel Columbeanu, azi bogat, mâine sărac. Fostul milionar în euro s-a bucurat ani buni de un stil de viață luxos și atrăgea roiuri de oameni în jurul lui.

Astăzi, afaceristul a ajuns să ia măsuri drastice pentru supraviețuire.

După ce a renunțat la vila din Izvorani, Irinel s-a mutat o perioadă într-un apartament din Cosmopolis, însă de curând s-a văzut nevoit să se mute de acolo, după ce figura cu o datorie de 1800 de lei la întreținere. Mai mult, dacă înainte se lăuda cu Rolls Royce-uri și Bentley-uri, astăzi, fostul soț al Monicăi Columbeanu se mulțumește doar cu un Opel Astra la mâna a doua.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate