Oana Lis a descoperit că are un frate secret: ”Mi se pare foarte emoționant”

Soția lui Viorel Lis a descoperit că mai are un frate, dintr-o relație anterioară a tatălui său

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

foto
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Oana Lis a descoperit întâmplător că mai are un frate dintr-o relație anterioară a părintelui ei. Vedeta a spus că se simte pregătită pentru întâlnirea cea mare.


In articol:

foto
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

În viața Oanei Lis, noutățile vin de la o zi la alta. În urmă cu ceva timp, soția lui Viorel Lis a descoperit că are un frate mai mic, Ștefan, iar acum află că are și un frate mai mare, după ce a ”săpat” mai cu atenție în viața tatălui său. Invitată la o emisiune tv, Oana a declarat că s-a împăcat cu fratele ei mai mic și că este foarte fericită că l-a descoperit și pe cel de-al doilea frate. Acum că familia s-a mărit, vedeta se simte în al nouălea cer.

foto
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: COVID-19. E cea mai proastă veste despre vaccin! Vine de la șeful savanților de la Moderna - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Oana Lis își întâlnește fratele pentru prima oară

Se pare că viața bate filmul! Iar asta nu o spunem noi, ci chiar Oana care consideră că viața ei este ca un scenariu de film. Într-un interviu acordat pentru o emisiune TV, doamna Lis a declarat că este nerăbdătoare să își întâlnească fratele mai mare

”Știam că tatăl meu a avut o relație, dar am crezut că este o poveste. Încă n-am luat legătura cu fratele meu mai mare, vreau să-i respect intimitatea. Mi se pare o chestie de film, dar cum viața mea mereu a fost așa era de așteptat să apară ceva nou”, a declarat Oana Lis.

Soția lui Viorel Lis a mai spus că pentru moment a hotărât să nu se întâlnească cu el, asta pentru că în perioada pandemiei de coronavirus nu este posibil acest lucru, însă e bucuroasă că l-a descoperit și că știe cine e, dar cu siguranță se vor întâlni imediat ce lucrurile se vor mai întoarce la normal și vom ieși din pandemie.

Oana Lis vrea să adopte un copil

Soția lui Viorel Lis nu a reușit să facă un copil cu acesta, însă cei doi își doresc să adopte unul. Oana a declarat că este un proces greu și anevoios, însă speră ca într-o zi să strângă la piept un copilaș, chiar dacă nu este sânge din sângele ei.

Citeste si: Viorel Lis a fost la un pas de moarte! Prima reacție a Oanei Lis: „Să îmi găsesc un alt moș cu bani!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

OMS cutremură Europa! Ce va fi după Crăciun? E cumplit

Răsturnare de situație! Pepe a făcut-o de râs în public pe Raluca Pastramă! Aceasta și-a retras imediat plângerea! Dezvăluri incredibile

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Oana Lis își păstrează optimismul, în ciuda stării de sănătate precară a soțului său, Viorel Lis. Blondina își dorește în continuare un copil!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies