Oana Lis a descoperit că are un frate secret: ”Mi se pare foarte emoționant”

Soția lui Viorel Lis a descoperit că mai are un frate, dintr-o relație anterioară a tatălui său

foto
Autor: Elena Popescu

In articol:

Oana Lis a descoperit întâmplător că mai are un frate dintr-o relație anterioară a părintelui ei. Vedeta a spus că se simte pregătită pentru întâlnirea cea mare.

foto
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

În viața Oanei Lis, noutățile vin de la o zi la alta.

În urmă cu ceva timp, soția lui Viorel Lis a descoperit că are un frate mai mic, Ștefan, iar acum află că are și un frate mai mare, după ce a ”săpat” mai cu atenție în viața tatălui său. Invitată la o emisiune tv, Oana a declarat că s-a împăcat cu fratele ei mai mic și că este foarte fericită că l-a descoperit și pe cel de-al doilea frate. Acum că familia s-a mărit, vedeta se simte în al nouălea cer.

foto
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Oana Lis își întâlnește fratele pentru prima oară

Se pare că viața bate filmul! Iar asta nu o spunem noi, ci chiar Oana care consideră că viața ei este ca un scenariu de film. Într-un interviu acordat pentru o emisiune TV, doamna Lis a declarat că este nerăbdătoare să își întâlnească fratele mai mare

”Știam că tatăl meu a avut o relație, dar am crezut că este o poveste. Încă n-am luat legătura cu fratele meu mai mare, vreau să-i respect intimitatea.

Mi se pare o chestie de film, dar cum viața mea mereu a fost așa era de așteptat să apară ceva nou”, a declarat Oana Lis.

Soția lui Viorel Lis a mai spus că pentru moment a hotărât să nu se întâlnească cu el, asta pentru că în perioada pandemiei de coronavirus nu este posibil acest lucru, însă e bucuroasă că l-a descoperit și că știe cine e, dar cu siguranță se vor întâlni imediat ce lucrurile se vor mai întoarce la normal și vom ieși din pandemie.

Oana Lis vrea să adopte un copil

Soția lui Viorel Lis nu a reușit să facă un copil cu acesta, însă cei doi își doresc să adopte unul. Oana a declarat că este un proces greu și anevoios, însă speră ca într-o zi să strângă la piept un copilaș, chiar dacă nu este sânge din sângele ei.

Citeste si: Viorel Lis a fost la un pas de moarte! Prima reacție a Oanei Lis: „Să îmi găsesc un alt moș cu bani!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Oana Lis își păstrează optimismul, în ciuda stării de sănătate precară a soțului său, Viorel Lis. Blondina își dorește în continuare un copil!

A plecat în Germania pentru un trai mai bun, dar nu s-a mai întors: povestea lui Andrei, tânărul care la 23 de ani nu mai este printre noi

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

New York a intrat într-o spirală a morții. Distrugerea finală pare tot mai inevitabilă

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies