Oana Lis își păstrează optimismul, în ciuda stării de sănătate precară a soțului său, Viorel Lis. Blondina își dorește în continuare un copil!

Oana Lis a povestit că încă își dorește un copil, în ciuda stării de sănătate a lui Viorel Lis, care pare că se înrăutățește.

Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de 21 de ani. Soția fostului edil este acolo pentru soțul lui chiar și în momentele de cumpănă. Se pare că starea de sănătate a lui Viorel Lis este din ce în ce mai gravă din cauza atacurilor cerebrale pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, starea de sănătate a lui Viorel Lis nu o lasă pe Oana descumpănită. Blondina a povestit că încă este optimistă cu privire la apariția unui copil în familia ei, pe care și-l dorește prin adopție.

„Adopția este un proces care durează, dar o să spun atunci când o să am un copil în brațe. Nu îmi place sa vorbesc despre asta, pentru că e in așteptare. Dar sunt încrezătoare, că trebuie să și facem să se întâmple.”,  a povestit Oana Lis, în cadrul unei emisiuni televizate.

Chiar cu ceva timp în urmă, Oana povestea de ce este nevoită acum să aleagă adopția și de ce nu a dorit un copil în urmă cu câțiva ani:

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

”Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare... Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”,  a mărturisit Oana Lis.

Viorel Lis, încă un atac cerebral

Se pare că starea de sănătate a lui Viorel Lis este din ce în ce mai gravă din cauza atacurilor cerebrale pe care le-a avut de-a lungul anilor.  Viorel Lis  obosește foarte repede. Motivul pentru care nu a mai apărut la televizor alături de soția lui este că nu mai poate articula bine cuvintele dacă vorbește prea mult.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului.

Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”,  a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni tv.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis a refuzat să faca inseminare! A spus adevărul. De ce nu a vrut să rămână însărcinată

Oana Lis, dezvăluiri din viața personală: ”Eu nu am nicio geantă de firmă”! Cât a costat-o pe vedetă cea mai scumpă poșetă

Oana Lis, sfătuită de Viorel Lis să-și găsească un iubit, după moartea sa! "Fiind o diferență de vârstă între noi..."

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Schimbare totală pentru pensiile din România. Șoc total pentru 5 milioane de români

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies