Oana Lis a făcut anunțul cu lacrimi în ochi! „E o tristețe în sufletul meu”

Oana Lis a vorbit despre unul dintre cele mai mare regrete ale ei. Soția lui Viorel avea lacrimi în ochi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Oana Lis trece prin momente grele de când starea lui Viorel Lis a început să se înrăutățească. Dacă la începutul relației cu fostul edil al Capitalei toată lumea spunea că blondina îi vrea doar banii, timpul a demonstrat gurilor rele că adevărul era cu totul altul. Soția mult mai tânără a lui Viorel a rămas lângă el și a avut grijă de el după ce s-a îmbolnăvit și continuă să-i fie sprijin.

Prezentă într-o emisiunea de televiziune, Oana a vorbit despre unul dintre marile ei regrete, acela că nu are un copil. „Am fost invidioasă când am văzut atâtea poze cu copiii la școală, eu am stat la o cafea liniștită, n-am luat flori, e și o tristețe în sufletul meu că n-am un copil. Bine e vina mea că n-am un copil, mai ales că sunt pe ultima sută de metri cu ovulele”, a spus ea cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Cadoul lui Viorel Lis pentru soția lui, Oana, a cam dezamăgit-o. Ce i-a dat fostul edil de Mărțișor

fara descriere

Declarație emoționantă

Soția lui Viorel a mai vorbit și despre bunica ei, una dintre singurele persoane pe care le mai are aproape.

„În fiecare an o văd pe bunica din ce în ce mai bătrână, nu știu ce să fac ca să-i fie bine. Îi iau vitamine, o chem aici la mine. Mamaia mea, chiar dacă nu este o femeie cultă, este o femeie minunată. Îmi dă multe sfaturi, învăț multe de la bunica mea. Acolo în sat a primit o diplomă pentru cea mai haioasă bunică, de la primar. Eu răd cu ea, e haioasă, e singura din familie cu care mai vorbesc. Cu fratele și mătușile mele nu mai vorbesc. Mi-e frică să nu o pierd. A fost o fază haioasă, pe la 17 ani mă pupam cu un băiat după un gard și a făcut scandal. Am crezut că mă bate în casă, dar nu m-a bătut, mi-a zis că nu era bine să creadă băiatul că nu are nimeni grijă de mine”, a spus Oana Lis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate