Oana Radu, replici dure la adresa Biancăi Rus, după ce concurenta de la "Bravo, ai Stil! Celebrities" refuza să spună este iubita lui Ştefan Farrell

Oana Radu a luat-o la întrebări pe Bianca Rus, după ce concurenta a spus în emisiune că ea nu se consideră a fi iubita lui Ştefan Faraffell.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Oana Radu a încercat să afle de la Bianca Rus care este relaţia dintre ea şi Ştefan Faraffell, de care se plângea în culise că nu a sunat-o o zi întreagă. Bianca Rus făcea pe supărata că nu a sunat-o bărbatul cu care are o relaţie, moment în care fetele au luat-o la întrebări cu privire la Ştefan. 

Citeste si: Mihai Trăistariu, poze nud pe un site pentru adulți. Primele declarații: „Am ales să pun poze pe această platformă unde trebuie să plătești un abonament lunar”

Citeste si: Tudor Gheorghe, răspuns după atacurile la adresa spectacolului "Degeaba 30"

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Oana Radu, despre viața la peste 100 de kilograme! Cum a reușit să slăbească în 3 luni dezvăluie, azi, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Oana Radu a izbucnit după ce Bianca Rus nu voia să își asume că este într-o relație cu Ștefan Farrell

"Eu am vrut să știu dacă sunt sau nu împreună și mi-a spus că nu, că sunt prieteni. Și acum eu știu că în viață trebuie să spui adevărul și am întrebat-o: „Bianca, este sau nu este iubitul tău?” A zis că da. Când i-am zis că îl cunosc a spus că sunt de fapt prieteni. După care am întrebat-o dacă s-au sărutat, a zis că sunt la început. Păi la început ce facem, mergem la biserică? La bibliotecă? Sărutat nu, sexuț nu, ce facem a început?", a spus Oana Radu la "Bravo, ai stil! Celebrities". 

La rândul ei, Bianca a venit cu o explicaţie pentru Oana. 

"Este un început de relție frumoasă în care nu vreau să se implice absolut nimeni. Mă interesează doar pe mine și el ce este între el. Pentru un început de relație nu-l pot numi „iubit”. Țin la el și îl consider prietenul meu. Când o să am sentimente de iubire, atunci o să-i spun „iubitule”. 

Andreea Tonciu: I-ai zis "iubire", Bianca.
Bianca Rus: Păi i-am zis "iubire" că aşa îl alint eu, dar momentan nu avem sentimente unul pentru altul.
Andreea Tonciu: Dar vă jucaţi?

Bianca Rus: Ne mai şi jucăm, asta e treaba noastră ce facem.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iubitul Oanei Radu, surpriza inedita la “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Oana Radu este nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu a fost eliminată, în ediția de sâmbătă a show-ului

Revoltător! Politicianul care a ieșit la pensie cu 3000 de euro după ce a lucrat doar un an în magistratură

Dezvăluiri uluitoare făcute de Oana Radu la câteva luni de la moartea iubitului ei ars în scara blocului! ”Nu mai eram împreună de aproape un an”! EXCLUSIV

Livian de la Puterea Dragostei, anunț de ultimă oră: „Stop vot! Părăsesc emisiunea!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies