Vedete

Oana Roman a fost ani buni la psihiatru! Vedeta nu ascunde acest lucru: “Am avut perioade lungi in care am facut terapie, am facut si tratament” – Video Exclusiv!

Oana Roman a avut momente extrem de grele in viata si a simtit ca nu poate trece peste ele decat cu ajutorul unui specialist. Vedetei nu ii este rusine sa recunoasca insa ca fost de mai multe ori la psihiatru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., S.A.


Oana Roman a fost ani buni la psihiatru! Vedeta nu ascunde acest lucru: “Am avut perioade lungi in care am facut terapie, am facut si tratament” – Video Exclusiv!icon photo
Multi oameni se feresc sa mearga la psihologi sau la psihiatri ca sa fie ajutati sa depaseasca anumite obstacole sau traume. Sau daca merg la astfel de sedinte, multi dintrei ei nu recunosc. (Afla AICI ce perfuzii face Oana Roman)

Oana Roman a fost ani buni la psihiatru! Vedeta nu ascunde acest lucru: “Am avut perioade lungi in care am facut terapie, am facut si tratament” – Video Exclusiv!

Oana Roman ne-a dezvaluit, cu o sinceritate aparte, ca ani buni a facut terapie la psihiatru, ba mai mult, a luat si tratament medicamentos.

Vedeta sustine ca acest lucru a ajutat-o enorm si ca a invatat cum sa se controleze si ce trebuie sa faca in situatiile dificile sau momentele grele prin care trece.

“Eu am facut terapie la psihiatru ani de zile. E un lucru pe car nu l-am ascuns niciodata. In Romania exista aceasta mentalitate… daca mergi la psiholog inseamna ca esti nebun. Eu am fost chiar la psihiatru pentru ca am avut momente foarte grele in viata mea si singura varianta ca sa pot sa merg mai departe a fost aceea de a face terapie. Si am avut perioade lungi in care am facut terapie.

 

Odata am facut aproape 2 ani neintrerupt. Am facut terapie cu psihiatru si am facut si tratament pe langa, o perioada. Dupa aceea am renuntat la tratament si am renuntat sa fac terapia, apoi am facut o pauza, dupa aceea am fost la psiholog o perioada. Dar am facut de multe ori in viata mea lucru asta si a fost o modalitate de a trece peste niste momente peste care efectiv credeam ca n–o sa pot trece vreodata.

M-a ajutat foarte mult, m-a ajutat enorm. M-a ajutat si sa creez un fel de exercitiu in a sti sa ma controlez, in a sti ce trebuie sa fac, in a sti cum trebuie sa ma comport ca sa trec peste anumite momente”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune