Oana Roman, anunț îngrijorător pe rețelele de socializare: "Mă simt foarte rău, stau la pat"

Fiica lui Petre Roman se confruntă cu probleme de sănătate.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Oana Roman și-a îngrijorat fanii, după ce a postat pe rețelele de socializare un clip în care declară că este la pat. Vedeta spune că nu își poate reveni, cu toate că a luat deja o mulțime de medicamente.

Citeste si: Oana Roman a povestit abia acum. Cât de afectată a fost fiica sa în momentul în care ea și tatăl micuței au decis să se despartă? "Refuză să-și mai amintească"

Oana Roman nu este infectată cu COVID-19

Oana Roman a dezvăluit pe contul personal că simptomele pe care le are au dus-o prima oară cu gândul la o posibilă infecție cu COVID-19, căci tușește și are nasul înfundat. Pentru a exclude această variantă, vedeta s-a testat imediat, însă rezultatul a fost negativ.

Oana Roman se simte rău și stă la pat

Oana Roman

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Suma e colosală! Cu câți lei se vinde o monedă de 2 euro din anul 2017...- bzi.ro

Se pare că soția lui Marius Elisei are doar o simplă viroză, de care speră să scape cât mai repede: "Nu e COVID-19, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni."

, a mărturisit Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Oana Roman este vaccinată cu schema completă

Oana Roman

[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman va lipsi de la aniversarea prietenei ei

Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, Oana Roman va fi absentă de la petrecerea aniversară a prietenei sale, Bella Santiago.

Citeste si: Oana Roman, mesaj tulburător din partea unui fan! Cum i-a răspuns vedeta? “Merit să mor”

Fiica lui Petre Roman a ales să stea acasă și să se facă bine, pentru a nu-și agrava și mai rău starea: "Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru.", a mai adăugat vedeta, pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies