Oana Roman crede că părinții lui Mario Iorgulescu sunt vinovați de accident: "Copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control"

Oana Roman a declarat despre Mario Iorgulescu că nu ar fi ajuns în această situație dacă părinții lui ar fi fost mai stricți cu el.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Oana Roman a fost invitată într-o emisiune, unde a vorbit și despre cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu.

Oana Roman dă vina pe părinți pentru accidentul lui Mario Iorgulescu: "Copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control"

Vedeta nu a spus cât de apropiată este familiei Iorgulescu, însă a declarat că îl știe pe Mario ca fiind un copil deștept care ar fi putut face carieră în modă.

Citeste si: Fericire mare! DJ Tiesto s-a căsătorit cu modelul Annika Backes

Citeste si: Andreea Bălan a mărturisit ce s-a întâmplat în biserică, în timpul cununiei religioase: ”Toată slujba am plâns”

Citeste si: Ioana Grama se simte din ce în ce mai rău, înainte să nască: "Mă gândesc tot mai des la cât de puternice o să fie durerile..."

Oana Roman a declarat în cadrul unei emisiuni că Mario Iorgulescu s-ar putea face mai bine în străinătate, acolo unde a fost transferat.

„Vorbim despre un caz din care eu cred că, cumva, cu toții trebuie să învățăm ceva. Arată faptul că copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control. Tare rău îmi pare de situația asta și nu vreau să se supere pe mine, dar aici vorbim de un copil care a fost scăpat de sub control. E un copil deștept, un copil frumos. Dacă avea ambiție și dacă era îndrumat de mic ajungea un super top model. Avea șansele să fie pe cele mai mari podiumuri de modă.", a spus Oana Roman. 

fara descriere

Vedeta și-a exprimat nemulțumirea față de părinții iresponsabili și pe rețelele de socializare. Oana a postat un mesaj prin care aducea acuzații grave. 

"Cam cât de iresponsabil și complet failure ca părinte poți fi când ai un copil deja arestat o dată pentru loviri și sechestrare de persoane și îi cumperi o mașină de 200 000 de euro cu care omoară un om! Ce boală au părinții ăștia care își cresc copiii in felul ăsta?", a scris Oana Roman pe Facebook. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate