Percheziții de amploare la casa criminalului olandez! Zeci de polițiști au împânzit zona

Casa pedofilului și criminalului olandez Johannes V. de lângă Amsterdam este percheziționată. Zeci de polițiști au împânzit zona în căutare de indicii.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Localitatea lui Johannes V. se află în nordul Olandei, lângă Amsterdam. Domiciliul pedofilului și criminalului se afla lângă o pădure. 

Anunțul procurorului general despre criminalul olandez: "Suspectăm că a acționat în mai multe județe"! 

Procurorul general, Bogdan Licu, a dezvăluit, în această dimineață, că suspectul olandez în cazul fetiței ucise în Dâmbovița a mai fost în România de cel puțin patru ori.

”Nu știm dacă sunt mai multe victime. El a fost de mai multe ori în țară, știm că a fost de cel puțin 4 ori în România. Nu știm de ce a fost la Gura Șuții. Am emis un ordin european de anchetă. Trebuie să verificăm absolut toate pistele. Când s-a semnalat dispariția, ea era deja moartă.

Ne axăm pe ce traseu a avut în România, să identificăm eventuali complici. Nu știu cum a decurs discuția dintre poliție și olandez. Nu avem confirmarea oficială că s-a sinucis. Dacă s-a sinucis, vom dispune clasarea”, a declarat Bogdan Licu.

”Există elemente, suspiciuni că activitatea infracțională a individului s-a derulat pe mai multe județe”, a mai dezvăluit el.

 

Sursa foto: antena3.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate