Oana Roman, desființată după ce l-a făcut impostor pe Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță. Vezi nu cumva să rămâi fără ea”

Oana Roman a reușit să-i înfurie pe admiratorii lui Alexandru Cumpănașu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Roman a publicat un mesaj prin care atrăgea atenția asupra modului în care Alexandru Cumpănași, candidat la prezidențiale, a făcut avere. „Domnul ăsta a încasat 187 000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?”, a scris ea pe pagina ei de Facebook.

Asociația lui Alexandru Cumpănașu ar fi reușit să ia un milion de lei de la Ministerul Culturii pentru niște broșuri copiate de pe Google și Wikipedia, relatează Libertatea.

fara descriere

„Așa caracter are, se dădea bărbat! :))) plin de bani pe banii statului cu texte copiate de pe net! Un impostor oribil”, a mai scris Oana Roman.

Citeste si: Alegeri prezidentiale 2019. Una dintre ele va fi ”prima doamnă a României” Cum arată soțiile candidaților la Președinție

Citeste si: Carmen Harra îl face praf pe Donald Trump, președintele Statelor Unite! Declarațiile ei pot duce la un scandal diplomatic

Oana Roman, desființată de un admirator al lui Alexandru Cumpănașu

Mesajul Oanei Roman nu a rămas fără reacții. Un fan al lui Alexandru Cumpănașu i-a trimis vedetei un mesaj jignitor.

„Mi-am exprimat decent o opinie, pentru ca e dreptul meu să am opinii atata timp cat păstrez un ton civilizat! Votanții stimabilului sunt de teapa asta si trimit acest tip de mesaje! Am primit sute, asta e cel mai rău! M-am gândit ca doamna merita sa fie un pic celebra! Faptul ca exista astfel de oameni pe mine ma înspăimîntă si ma face sa ma intreb oare de ce pe Pământ se nasc astfel de oameni cu astfel de gândire! Ferească Dumnezeu!
Se spune ca blestemul e un păcat atât de mare încât se întoarce inzecit! Doamne iart-o!”, a scris Oana Roman în dreptul mesajului e care l-a făcut public.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate