Oana Roman s-a supărat după ce Florin Pastramă a râs la niște ironii la adresa ei! ”Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile!” EXCLUSIV

Oana Roman a fost cea care s-a ocupat de nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, din vara trecută, dar s-a arătat deranjată de faptul că mirele a râs la glumele deplasate făcute la adresa ei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Oana Roman a fost cea care s-a ocupat de nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, din vara trecută, dar s-a arătat deranjată de faptul că mirele a râs ulterior la glumele deplasate făcute la adresa ei de un internaut!

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei s-au sărutat în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune

Citeste si: Oana Roman, în lacrimi la tv. A vorbit deschis despre motivele care au dus la despărțirea de Marius Elisei: „E mai bine să se știe de la mine...”

Imediat după fericitul eveniment organizat ca la carte de Oana Roman, la o postare de pe Facebook a lui Florin Pastramă, un amic al mirelui, Gabriel, a reacționat: ”Felicitări, casă de piatră! Oana Roman a mâncat două meniuri? Întreb pentru un prieten”, glumă la care Pastramă a postat un emoticon zâmbăreț, semn că apreciază ”gluma”.

fara descriere

Vizibil deranjată, Oana Roman a intervenit în discuție și a ripostat: ”Florin Pastramă, n-am mâncat nimic pentru că eram prea preocupată să iasă bine evenimentul vostru! Iar glumele astea de maidan ale domnului sunt demult expirate!”. Ulterior, Oana Roman a completat, după ce a observat dezamăgită reacția ”zâmbitoare” a lui Pastramă la gluma amicului: ”Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile! E amuzant tare observ”. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate