Oana Roman, superpetrecere de ziua fiicei ei! Uite cât de frumos a îmbrăcat-o pe micuţa Isabela! Fetiţa e o adevărată prinţesă! FOTO!

Oana Roman, superpetrecere de ziua fiicei ei! Uite cât de frumos a îmbrăcat-o pe micuţa Isabela!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Oana Roman este o duminică superbă! Micuța Isabela, fiica ei, a împlinit cinci ani, eveniment marcat cu o superpetrecere la un loc de joacă spectaculos deținut de Brigitte Sfăt.

Citeste si: Oana Roman, surprinde uriașe pentru fiica ei! Uite ce cadouri fabuloase ia făcut micuței Isabela! EXCLUSIV!

Acolo, printre numeroasele personaje din basme și desene animate, fetița, îmbrăcată ca o adevărată prințesă, și prietenii ei fac deliciul părinților care supraveghează de la distanță pe cei mici și se bucură de spectacolul unic al copilăriei.

Oana Roman, superpetrecere de ziua fiicei ei! "Sunt un copil bun, bun, dezintept si frumos"

Maria Isabela este o fetiță minunată, inteligentă, gingă și foarte caldă cu părinții ei. Micuța este creativă și deseori se confruntă cu mama ei și cu tatăl ei, făcute chiar de ea, la grădiniță.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluie cutremurătoare din căsnicia cu Marius. "Au fost zile în care nu am avut nici măcar un leu"

" Nu am eu bani mulți, nu am caz și mașini scumpe, nu călătoresc destul și nu-mi permit extravaganțe, dar sunt un minunat copil care pictează amazing de frumos încă de la vârsta de trei ani. Sunt un copil bun, cuminte, deștept, frumos și binecuvântat! Dumnezeu ma răsplătit! ", A declarat Oana Roman acum ceva timp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: