Oana Zăvoranu aruncă bomba! A făcut chiar ea anunţul: „Vreau să am tot ce nu am avut când îmi doream”

Oana Zăvoranu are planuri mari pentru 2019.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Oana Zăvoranu este una dintre vedetele cele mai active pe paginile de socializare. Frumoasa brunetă ţine mereu legătura cu fanii ei postând fotografii şi gânduri aproape în fiecare zi şi chiar răspunzându-le la mesaje. Frumoasa brunetă nu mai apare la televizor la fel ca înainte, însă nu duce lipsă de admiratori.
 
Recent Oana Zăvoranu a dezăluit motivul pentru care nu a mai apărut în nicio emisiune. 
 
”Nu sunt certată cu nici o televiziune…. chiar am relaţii foarte bune cu toate şi le mulţumesc tururor pentru invitaţiile aproape zilnice care îmi sunt adresate. Promit că le voi onora pe unele dintre ele, în măsura în care simt să o fac şi am timp. În acest moment, chiar sunt focusată pe multe proiecte personale la început de an... Emisiunea mea de pe YouTube, prima mea colecţie vestimentara, parfumuri, clinica noastră, lansarea spectaculoasă (cu o cu totul altă faţă) a site-ului meu oficial www.oanazavoranu.com şi încă câteva proiecte…
 
Anul asta mi-am stabilit standarde extrem de înalte şi cu ajutorul lui Dumnezeu, al forţelor proprii, ambiţiei şi al echipei pe care mi-am format-o se vor realiza toate, rând pe rând. Gândirea pozitivă este cheia succesului în orice… Şi foarte important, eliminarea tuturor persoanelor negative şi nocive din preajmă… calitate nu cantitate… şi mai mult relaţii de muncă şi colaborare, decât „prietenii” false şi obositoare care te storc de energie şi nu îţi aduc nici un câştig… Sincer, asta va sfătuiesc şi pe voi în 2019… oameni mulţi… dar lume puţină”, a scris Oana Zăvoranu pe reţelele de socializare. 
 
Se pare că bruneta are multe planuri pentru noul an şi vrea să-şi dezvolte afacerile. O altă surpriză pe care a pus-o la cale pentru fanii ei este o emisiune pe YouTube. 
 
„Dragii mei sunt extrem de fericită că aşteptaţi toţi atât de mult emisiunea mea de pe canalul meu de YouTube. Lucrez la ea de zor, facem decorul, cumpărăm lumini, camere, microfoane şi tot ce este necesar pentru ca această emisiune să fie tot ce trebuie, vă doriţi şi vă lipseşte. Aşteptările sunt mari şi emoţiile şi mai mari pentru mine, decât am avut la orice altă emisiune am prezentat până acum! Şi asta pentru că este ceva care ţine de mine. Vreau să am tot ce nu am avut când îmi doream şi lucrurile nu ţineau doar de mine. Ţineţi-mi pumnii şi vă promit că aşteptarea o să merite”, a mai anunţat Oana. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate