Oana Zăvoranu, decizie importantă! ”Îmi vor schimba viața”

Oana Zăvoranu se pregătește de schimbări majore în viața ei! Va semna două contracte care îi vor schimba întregul plan.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este fericire mare în familie Oanei Zăvoranu. Bruneta este pregătită să-și schimbe viața, ba mai mult decât atât, va semna două contracte care îi vor schimba total cursul vieții. Chiar dacă îi este puțin teamă de noutățile care o vor asalta, vedeta este pregătită să le înfrunte, mai ales că îi place adrenalina.

Citeste si: Andreea Raicu, critică dură la adresa Oliviei Steer! Ce întrebare a lansat către ea

„Nu îmi place Duminica… fapt pentru care voi ieși la o plimbare și la masă cu soțul meu. Săptămâna viitoare trebuie să semnez două contracte care îmi vor schimbă viața… sunt sigură că vreau să le semnez… mi-e puțin teamă de noutatea totală care vine odată cu semnarea lor, dar știu că in interiorul meu sunt pregătită de schimbările majore care se vor produce.

Citeste si: Mesajul emoționant al soțului jurnalistei Simona Catrina, la doi ani de la moartea acesteia! ”Habar nu am...”

În viață dacă nu riști, nu câștigi și eu sunt ‘dependentă’ de adrenalină, imprevizibil și challenge… o să fie bine și pentru mine, familia mea și carieră mea… merg mereu înainte și nu mă uit niciodată înapoi.

Dumnezeu m-a scos din toate încurcăturile posibile, din care NIMENI nu mai ieșea normal și viu, așa că știu sigur că acum, deși deciziile SUNT GRELE, le-am luat deja și merg numai înainte, NICIODATĂ ÎNAPOI SAU ÎN TRECUT. Să fie toate așa cum va doriți… și gândiți-vă foarte bine înainte CE VĂ DORIȚI, ok !?”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate