”Oana Zăvoranu, în casa de la Puterea Dragostei!” Fanii au crezut că nu văd bine

Oana Zăvoranu a intrat în casa de la Puterea Dragostei? Toți au fost mirați când au văzut-o pe brunetă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

oana zavoranu


In articol:

Zilele trecute, Andra a probat o perucă, o tunsoare asemănătoare celei a Oanei Zăvoranu. Andra a făcut repede un live în care și-a întrebat fanii cum să intre în emisiune: cu perucă sau fără perucă!

Imediat, mulți dintre cei care au văzut-o pe Andra i-au spus că seamănă foarte bine cu Oana Zăvoranu. Și cum filmarea era chiar în decorul show-ului, fanii au spus că Oana Zăvoranu a intrat în casa de la Puterea Dragostei. Apoi, Andra a făcut și câteva poze tot în decorul de la Puterea Dragostei.

andra puterea dragostei

Andra s-a distrat de asemănare, dar a mărturisit că deși peruca o face să semene bine cu vedeta tv, nu este prima dată când i se spune acest lucru. ”Mulți mi-au spus că semăn cu Oana Zăvoranu. Încă de când aveam 15 -16 ani, lumea sesiza asemănarea dintre noi două”, a spus Andra, amuzată de comentariile fanilor săi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Șocant! Mama Siminei a leșinat când a aflat vestea! Momente cumplite pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Citeste si: Bianca și Livian, scene fierbinți la Puterea Dragostei! S-au întins pe canapea și... Andreea Mantea i-a prins în flagrant!

Citeste si: Nimeni nu știa ce dramă ascunde Mariana de la Puterea Dragostei! ”Nu a avut o copilărie normală! Plângi daca afli...”

 

Oana Zăvoranu, în casa de la Puterea Dragostei! Cât de bine seamănă Andra cu vedeta tv?

Adevărul e că nu doar cu peruca respectivă, dar și în anumite poziții din poze, Andra de la Puterea Dragostei seamănă cu Oana Zăvoranu.

andra puterea dragostei cu ochelari

Andra de la Puterea Dragostei a intrat de curând în casa de la Puterea Dragostei și i-a vrăjit imediat pe Jador și pe Bogdan Mocanu. Cei doi ”s-au bătut” pentru inima frumoasei brunete, iar plecarea lui Jador din emisiune i-a lăsat drum liber lui Bogdan Mocanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate