Olguța Vasilescu își tratează supărarea cu o mare înghețată! Dar nu singură, ci cu soțul VIDEO EXCLUSIV

Olguța Vasilescu nu este din punct de vedere politic în cea mai bună poziție, mai ales că partidul său a trecut în opoziție.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

Deși a stat tot timpul campaniei electorale prezidențiale alături de Viorica Dăncilă, candidatul PSD care a pierdut în fața lui Klaus Iohannis, Olguța Vasilescu nu și-a arătat supărarea. Ba chiar a zâmbit mai mereu când apărea în imaginea de grup a PSD. Probabil că în toată această perioadă tensionată, soțul ei a ajutat-o să treacă peste momentele dificile. Și cum poate fi tratată o femeie supărată? Cu o mare înghețată!

fara descriere

Așa a fost surprinsă Olguța Vasilescu și soțul ei, Claudiu Manda, zilele trecute, la o înghețată într-un mall din București. Cei doi politicieni și-au comandat câte o înghețată mare pe care o savurează fără a vorbi prea mult în această perioadă, fiind mai degrabă adânciți în gânduri.

Citeste si: Claudiu Manda și-a cumpărat un ceas de 7.000 euro pentru ”a da bine” la Parlamentul European! Soțul Olguței Vasilescu vrea să impresioneze la Bruxelles

Citeste si: Câți bani a strâns Olguța Vasilescu la nuntă! Suma e colosală

fara descriere

Iar după un desert perfect, seara în mall cum se poate încheia mai bine altfel decât cu o vizită într-un magazin de parfumuri! De data aceasta, răsfățatul pare a fi Claudiu Manda, pentru că el a mirosit mai multe parfumuri fine.

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, este europarlamentar

Dacă până acum Olguța Vasilescu a fost în prima linie a partidului condus de Viorica Dăncilă, Claudiu Manda a ales un post de europarlamentar, funcție pe care o ocupă de câteva luni, după alegerile din vară.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate