Omul de afaceri Florian Walter s-a stins din viață

Omul de afaceri Florian Walter s-a stins din viață. Fostul acționar al clubului Dinamo a pierdut lupta cu viața.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La doar câteva zile după ce a suferit un atac cerebral, Florian Walter, fostul acționar de la Dinamo, s-a stins din viață.


In articol:

Lumea fotbalului românesc este în doliu, după ce fostul acționar al echipei Dinamo București s-a stins din viață la numai 56 de ani. Cel care a fost investitor la Dinamo, Petrolul și Universitatea Cluj se afla în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca din București, iar în această seară s-a stins din viață în jurul orei 22.00.

Citeste si: Cristian Dumitrache, Mihai Berar și Alex Stoica, despre blestemul vilei de la Exatlon: „Ne resemnasem”

Citeste si: Exatlon 19 mai. Concurenții care s-au salvat de la eliminare! E o surpriză pentru toți

Citeste si: Am aflat cea mai arzătoare dorință a Monicăi Gabor! ”Este disperată”

Omul de afaceri suferise joi un atac cerebral, iar vineri suferise o intervenție chirurgicală. Din acel moment, până în momentul decesului, Florian Walter se afla în comă.

Omul de afaceri a suferit un infarct în anul 2015

Nu era pentru prima dată când acesta are probleme grave de sănătate. În 2015, Florian Walter a suferit un infarct, în timp ce se afla în Dubai. Între timp, fusese dat în urmărire internaţională si acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani. În 2016 a fost adus cu escortă în ţară şi încarcerat.

Afaceristul a ieșit apoi din închisoare și de atunci se află sub control judiciar. Pe 11 iunie, Walter avea termen la Tribunalul Cluj în procesul în care era acuza de constituire de grup infracțional. Florian Walter este fost patron la U Cluj şi fost acţionar la Dinamo.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate