Operația secretă a Iuliei Albu! Ce nu a vrut să se știe

Fără menajamente sau rețineri, Iulia Albu spune lucrurilor pe nume și vorbește despre singura ei operație estetică.

Distribuie pe:

fara descriere

In articol:

Însă există lucruri pe care și-a dorit să le schimbe, având un complex fizic pe care nu multă lume îl știe.

Deși nu s-a ferit niciodată să vorbească despre corpul ei, vedeta a considerat că operația estetică la care a recurs nu trebuie să devină un "secret de stat".

Intervenția pe care Iulia Albu a suferit-o este destul de rar întâlnită la noi în țară, însă fashion editorul a dorit să fie din nou unică.

Subțierea gleznelor, caci despre acest tip de intervenție este vorba, a fost dorința arzătoare a Iuliei, pe care și-a îndeplint-o cu prima ocazie.

"Mi-am dorit, mi-am făcut-o şi asta e! Mi-am făcut o intervenţie de body sculpting la nivelul gleznelor”, a declarat Iulia pentru Ştirile Kanal D, imediat după operație.

A renunțat la tocuri și la efort în urma indicațiilor medicale, iar acum este mândră de gleznele sale subțiri.

Citeste si: Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşii care nu postează rugăciuni pe facebook: „În Biblie spune "vă voi nega în fața Tatălui meu la porțile cerului”

Citeste si: Celebrul magician Robert Tudor și-a prezentat soția și cei doi copii FOTO

Citeste si: Alex Velea îi dă replica lui Abi Talent, după ce l-a umilit public: „Când l-am văzut la cinema pe papițoiul ăsta am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane”

fara descriere

Iulia Albu vrea să infieze un copil

În ceea ce privește viața personală, vedeta este foarte discretă, nu dă prea multe detalii și peferă să țină anumite amanunte doar pentru ea.

Totuși, se știe de povestea de dragoste pe care o trăiește cu iubitul său, Mike. Cei doi își doresc copii împreună, chiar dacă Iulia mai are o fetiță, Mikaela, din relația cu Mihai Albu, care s-a sfârșit în 2013 printr-un divorț răsunător.

“Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, a afirmat Iulia Albu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate