Otilia Bilionera, concert într-un club de striptease! Ce pretenții are artista

Otilia Bilionera este unul dintre numele devenite grele din muzica românească, frumoasa cântăreață fiind solicitată mai tot timpul pentru concerte, atât în România, cât și peste hotare.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Iar de curând, Otilia Bilionera a acceptat să cânte într-unul dintre cluburile de striptease din București, iar ptretențiile pentru a accepta un asemenea recital au fost pe măsură.

Citeste si: Primele imagini cu soțul Otiliei Bilionera! El este bărbatul pe care încearcă să îl țină la ”secret”

Citeste si: Ioana Filimon, sechestrată în Turcia de iubitul milionar, fostul Otiliei Bilionera? Ce spun apropiații

Citeste si: Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată- kanald.ro

Citeste si: Motivul din spatele crimei urmată de sinucidere din Alba Iulia. De ce și-ar fi omorât un tată copilul de numai un an- stirileprotv.ro

Citeste si: Dezvăluri despre bijuteria fabuloasă primită de Otilia Bilionera ca să spună ”DA”!

Mnai exact, susțin sursele noastre, Otilia Bilionera a negociat o sumă uriașă, de ordinul multelor mii de euro pentru câteva ore petrecute pe scena clubului de striptease. E adevărat, o face după ce Mario Joy a deschis seria concertelor cu artiști internaționali din clubul cu pricina. Doar că, spre deosebire de artistul care a lansat hit-ul California, Otilia Bilionera are pretenții cât se poate se serioase.

Astfel, printre altele, a cerut să fie adusă, cu o limuzină de culoare neagră, până în fața clubului situat în Centrul Vechi al Capitalei, loc de unde să fie luat-ă după concert,  lucru care i-a pus în încurcătură serioasă pe cei de la striptease având înm vedere că au nevoie de autorizații speciale pentru aces tlucru. Mai mult decât atât, a cerut, așa cums e cuvine unei artiste internaționale, o echipă de gărzi de corp care să o vegheze întreaga seară și, normal, ca cei de la club să fie foarte atenți cu clienții selectați.

Otilia Bilionera s-a căsătorit religios cu un musulman

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă.

Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre”, spunea Otilia Bilionera, încercând să țină secretă identitatea bărbatului care a cucerit-o.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau...

Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!

„Când nu mai faci eforturi, o relație se termină.” Iulia Vântur a spus ceea ce o macină de când s-a mutat în India

VIDEO: Mădălina Ghenea, cu lacrimi în ochi în ultima apariție televizată. Imaginile care i-au emoționat pe fani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies