Ioana Filimon, sechestrată în Turcia de iubitul milionar, fostul Otiliei Bilionera? Ce spun apropiații

Apropiații cred că iubitul nu o lasă pe Ioana Filion să plece din Turcia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Filimon se află în Turcia, alături de iubitul ei milionar. Bărbatul este nimeni altul decât fostul iubit al cântăreței Oilia Bilionera. Cele două femei au vorbit într-o emisiune de televiziune despre el, dar nimeni nu se aștepta ca Miss România 2016 să ajungă să se cupleze pe el.

Dacă în imaginile publicate de Ioana Filimon pe rețele de socializare, relația dintre ea și noul iubit pare una desprinsă parcă din basme, apropiații cred că adevărul este cu totul altul.

Citeste si: Florin a plecat în Londra să muncească, iar după o săptămână a fost găsit mort! Familia este disperată și nu-și permite să-i aducă trupul neînsuflețit în țară

Citeste si: Pe Dana Săvuică o cunoaște toată țara, dar uite cum arată fiica ei, Julie, la 26 de ani! E o adevărată frumusețe

Citeste si: Andreea Marin a făcut mărturisiri emoționante despre pierderea părinților ei! „Eu am rămas mămica din casă, deși aveam doar nouă ani”

Surse din apropierea Ioanei Filimon spun că iubitul milionar ar fi făcut o obsesie pentru ea și nu vrea să o lase să se întoarcă în țară. Mai mult, nici prietenii apropiați nu au reușit să vorbeacă cu ea, relatează Spynews. Conform acelorași surse, tânăra s-ar fi dus la Poliție pentru a le cere ajutorul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P